بیست و پنجمین جلسه شورای دانشگاه برگزار شد
دوشنبه، 11 آذر 1398
بیست و پنجمین جلسه شورای دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، صبح امروز (11 آذر) بیست و پنجمین جلسه شورای دانشگاه در سالن جلسات ریاست دانشگاه با حضور اعضای شورا برگزار شد.
در ابتدای جلسه و بر اساس برنامه ریزی انجام شده رئیس کتابخانه مرکزی گزارشی از کتابخانه های دانشگاه کردستان ارائه نمود و وضعیت گذشته و کنونی آنها را مقایسه نمود.
به گفته دکتر جمال سلیمی، کتابخانه مرکزی دانشگاه کردستان در حال حاضر 130 هزار جلد کتاب دارد و 100 هزار ماده اعم از پایان نامه، دیداری و شنیداری در این کتابخانه بارگذاری شده است.
وی با اشاره به اینکه کتابخانه ماموستا هژار نیز 35 هزار جلد کتاب در حوزه های علوم انسانی و اجتماعی دارد، عنوان کرد: سال گذشته از دو نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و نمایشگاه استانی کتاب، مبلغ  100 میلیون تومان کتاب برای این دو کتابخانه خریداری شده است.
رئیس کتابخانه مرکزی همچنین از اهدای 100 میلیون تومان کتاب به این کتابخانه ها از طریق بخش اهدا و مبادلات کتابخانه خبر داد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه