برگزاری چند کارگاه آموزشی توسط عضو هیات علمی دانشگاه کردستان در دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش
یکشنبه، 10 آذر 1398
دکتر صالح محمدی عضو هیات علمی گروه معماری در طول هفته گذشته در دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش(FH JOANNEUM) برای برگزاری چندین کارگاه آموزشی حضور پیدا کردند.
دکتر محمدی در قالب برنامه تبادل استاد دانشگاه کردستان و دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش و در قالب برنامه اروپایی اراسموس پلاس در این دوره ها به عنوان استاد مدعو شرکت کردند.
در حاشیه این کارگاه ها، همچنین مذاکرات اولیه برای انعقاد تفاهم نامه های همکاری علمی و پژوهشی با سایر هیات های اروپایی حاضر در این دوره ها از کشورهای آلمان و آلبانی انجام گردید. بر اساس این توافقات از دانشگاه کردستان برای حضور در پروژه های تحقیقاتی به ویژه در زمینه بهبود عملکرد ساختمان ها از نظر انرژی دعوت به عمل آمده است. در این راستا همچنین بر مشارکت مشترک دانشگاه کردستان با این دانشگاه ها در پروژه های تحقیقاتی اروپاییHorizon 2020 تاکید گردید. همچنین، مقرر گردید که اعضای هیات علمی دانشگاه های مذکور در آینده نزدیک از دانشگاه کردستان برای برگزاری دوره های مشابه بازدید به عمل آورند.
دانشگاه کردستان از سال گذشته علاوه بر برنامه تبادل دانشجو، برنامه تبادل استاد و کارمند با دانشگاه های اروپایی را در دستور کار  قرار داده است. گفتنی است که تمامی هزینه های برنامه تبادل استاد توسط برنامه اروپایی اراسموس پلاس تامین می گردد.

منبع: دفتر روابط بین‌الملل و همکاری‌های علمی