اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ورودی مرحله تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال 1398 دانشگاه کردستان
شنبه، 9 آذر 1398
نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ورودی مرحله تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد اعلام شد.
 با تبریک خدمت کلیه پذیرفته شدگان آزمون ورودی مرحله تکمل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد در سال 1398 دانشگاه کردستان به اطلاع می رساند ثبت نام در دانشگاه کردستان به صورت کاملا غیر حضوری انجام خواهد شد. لطفا از مراجعه حضوری به دانشگاه برای ثبت نام خودداری فرمایید. ثبت نام دارای دو مرحله غیرحضوری (اینترنتی) و ارسال پستی مدارک است وعدم انجام هر مرحله به منزله انصراف از تحصیل است. جهت اطلاع از جزئیات نحوه ثبت نام فایل پیوست را مشاهده فرمائید.

اصلاحیه: آغاز سال تحصیلی و شروع کلاس‌ها روز شنبه 19 بهمن 1398 خواهد بود. (اشتباها در فایل پیوست 19/101398 ذکر شده است.)

منبع: اداره تحصیلات تکمیلی