معاون پژوهشی دانشگاه کردستان: پارک علم و فناوری به داخل دانشگاه کردستان منتقل می شود
دوشنبه، 4 آذر 1398
معاون پژوهشی دانشگاه کردستان گفت: به همت ریاست دانشگاه کردستان و رئیس پارک و علم و فناوری استان کردستان تصمیم بر انتقال پارک علم و فناوری به داخل دانشگاه گرفته شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر کرمی، معاون پژوهشی دانشگاه کردستان در همایش کارادی رسالت دانشگاه‌های نسل اول را تنها تربیت نیروهای متخصص بیان کرد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌های نسل دوم  جدای از تربیت افراد متخصص فعالیت های پژوهشی را قرار دادند اظهار کرد: دانشگاه‌های نسل سوم به دنبال درگیر کردن دانشگاه‌ها با حوزه صنعت بوده که با بررسی 200 دانشگاه برتر جهان درمی‌یابیم همه در ارتباط با صنعت هستند.
معاون پژوهشی دانشگاه کردستان گفت: اکنون گفتمان علم به علم در دانشگاه‌ها به گفتمان علم به ثروت تغییر کرده است.
وی ایجاد مرکز رشد و نوآوری و مراکز ارتباط با صنعت در دانشگاه کردستان را پلی برای اتصال دانشگاه به صنعت عنوان کرد.
کرمی از درنظر گرفتن یک گرنت فناوری با سرمایه‌ 50 میلیون تومان برای اساتید دانشگاه کردستان خبر داد.
وی افزود: اساتید رسمی و پیمانی دانشگاه کردستان به منظور آشنایی با محیط کسب و کار موظف به گذراندن دوره‌ای در صنعت می‌شوند.
معاون پژوهشی دانشگاه کردستان دانشگاه‌های نسل چهارم با داشتن مسئولیت اجتماعی نقشه راه برای توسعه استان و کشور تعریف می‌کنند که دانشگاه کردستان قدم‌های موثری در این مسیر برداشته‌است.
وی برضرورت آشنایی دانشجویان با سرفصل‌های کارآفرینی تاکید کرد و درپایان یادآور شد: به همت ریاست دانشگاه کردستان و رئیس پارک و علم و فناوری استان کردستان تصمیم بر انتقال پارک علم و فناوری به داخل دانشگاه گرفته شده است.
در ادامه‌ این همایش بهروز زارعی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه جامعه به سرعت به سوی تکنولوژی دانش‌بنیان در حال حرکت است اظهار کرد: کارآفرینان افرادی هستند که ریسک البته با مفهوم متفاوت می‌کند.
وی افزود: افراد کارآفرین اول قصد انجام کار را دارند سپس فعالیت‌های اجرایی را تنظیم و درنهایت اثرگذاری بر جامعه را بررسی می‌کنند.
این عضو هیئت علمی در پایان یادآورشد: جامعه‌ ما قصد کارآفرینی را درک کرده است اما متاسفانه جوانان در درک مفهوم فرصت ضعیف هستند زیرا در درک فرصت‌های بازار ضعیف عمل کرده‌اند.
در انتهای این همایش حمیدرضا پناهنده کارآفرین حوزه بازیافت و آرمین افتخار بنیان‌گذار بلوپیک در خصوص ایجاد کسب و کار خود و مداحل پیشرفت برندشان سخنانی ایراد کردند.