دیدار رسمی ریاست دانشگاه کردستان و هیئت همراه از دانشگاه سلیمانیه
دوشنبه، 4 آذر 1398
دیدار رسمی ریاست دانشگاه کردستان و هیئت همراه از دانشگاه سلیمانیه
در روز یکشنیه 3 آذر 1398 دکتر رحمت صادقی رئیس دانشگاه کردستان در راس یک هیئت رسمی به دانشگاه سلیمانیه سفر و با رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه سلیمانیه دراقلیم کردستان عراق دیدار و گفتگو کردند
 در این دیدار که با دعوت رسمی ریاست دانشگاه سلیمانیه انجام شد پیرامون مسائل آموزشی دو دانشگاه بحث و گفتگو شد و دو طرف بر توسعه همکاری‌های علمی، بین‌المللی و بین دانشگاهی تاکید کردند.
رئیس دانشگاه سلیمانیه نیز ضمن خوش آمدگویی به هیئت دانشگاه کردستان، نماینده وزارت علوم و رایزن فرهنگی کنسولگری ایران در سلیمانیه، به معرفی دانشگاه سلیمانیه پرداختند. وی این دانشگاه را یک دانشگاه جامع خواند که شامل 21 دانشکده در رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی بوده و دارای 2000 عضو هیئت علمی، 24000 دانشجوی کارشناسی و 1500 دانشجوی تحصیلات تکمیلی می‌باشد.
دکتر صادقی ریاست دانشگاه کردستان نیزبه نمایندگی از وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ایران از دکتر رضا حسن حسین ریاست دانشگاه سلیمانیه تشکر نموده و از ابراز علاقه و تمایل وزارت عتف ایران برای توسعه همکاری با دانشگاه‌های اقلیم کردستان سخن گفتند. دکتر صادقی در ادامه به معرفی دانشگاه کردستان و توانمندی‌ها و پتانسیل‌های موجود برای همکاری با دانشگاه سلیمانیه پرداختند.

منبع: روابط عمومی