کسب رتبه 800-601 دانشگاه کردستان در حوزه علوم فیزیکی رتبه‌بندی تایمز
چهارشنبه، 29 آبان 1398
کسب رتبه 800-601 دانشگاه کردستان در حوزه علوم فیزیکی رتبه‌بندی تایمز
دانشگاه کردستان موفق به کسب جایگاه 800-601 در آخرین رتبه بندی جهانی "موضوعی" تایمز در حوزه علوم فیزیکی گردید.

گزارش رتبه‌بندی اخیر که در تاریخ 28 آبان­‌ماه منتشر شد، در حوزه علوم فیزیکی و بر رشته­‌های شیمی، ریاضی و آمار، فیزیک، جغرافیا، محیط زیست، علوم زمین و زمین‌شناسی متمرکز بوده است. در این ارزیابی تنها 1054 دانشگاه در سطح جهان توانستند شرایط لازم برای قرار گرفتن در رتبه‌بندی سیستم تایمز را احراز نمایند.  پیش نیاز اصلی قرارگیری در این رتبه‌بندی، فعالیت حداقل 5% از اعضای هیات علمی در آن حوزه و تولید دست کم 500 مقاله علمی در مدت پنج سال می‌باشد. امتیاز بندی ارزیابی مذکور بر اساس معیارهایی همچون آموزش و فضای یادگیری، پژوهش، نفوذ براساس میزان استنادها، جایگاه و چشم انداز بین المللی و نوآوری صنعتی صورت گرفته است. در این رتبه بندی، 31 دانشگاه ایرانی حضور دارند که دانشگاه کردستان رتبه 10 را در بین دانشگاه‌های ایرانی کسب کرده است. دانشگاه‌­های پرینستون، تکنولوژی کالیفورنیا رتبه های اول و دوم، و دانشگاه­‌های کمبریج و استنفورد مشترکاً جایگاه سوم این رتبه‌بندی را به خود اختصاص داده‌­اند.
شایان ذکر است، دانشگاه کردستان در آخرین رتبه بندی جهانی تایمز با عنوان The World University Ranking که برای سال 2020 منتشر شده، موفق به احراز رتبه 1000-801 گردیده است و همچنین در آخرین رتبه بندی جهانی موضوعی در حوزه مهندسی و فناوری موفق به کسب جایگاه 800-601 شد.

منبع: دفتر روابط بین‌الملل و ارتباطات علمی