رئیس دانشگاه کردستان: دانشگاه عامل مهمی در پیشرفت و توسعه منطقه است
سه‌شنبه، 14 آبان 1398
رئیس دانشگاه کردستان: دانشگاه عامل مهمی در پیشرفت و توسعه منطقه است
رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به نقش دانشگاه در توسعه مناطق، گفت: هرجا توسعه‌ای شکل گرفته مطمئنا دانشگاه موتور محرکه آن رویداد بوده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر رحمت صادقی در مراسم جشن پلاک کوبی درختان معابر اصلی سنندج، ضمن تشکر از همکاران گروه علوم باغبانی بویژه دکتر محمود کوشش صبا و دکتر فرزاد نظری، اظهار کرد: شهرداری و شورای شهر سنندج حمایت‌های خوبی از دانشگاه کردستان داشته‌اند که امیدواریم بتوانیم پاسخگوی این اعتماد و پشتیبانی‌ها باشیم.

رئیس دانشگاه کردستان عنوان کرد: یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه‌ها جدای از آموزش پژوهش و کارآفرینی بحث مسئولیت اجتماعی است.

وی تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید تحت تاثیر مسائل اجتماعی در محیط خود قرار بگیرند و بر اجتماع نیز تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه انجام کارهای علمی مهم‌ترین رسالت دانشگاه‌ها است، اظهار کرد: در این راستا برای دانشجویان پروژه‌های علمی تعریف می‌شود و چه خوب است این پروژه‌ها را به سمت و سویی که منجر به مدیریت مناسب شهری شود، هدایت کنیم.

وی اضافه کرد: هرچه دانشگاه‌هایی در مسئولیت‌های اجتماعی بیشتر نقش داشته باشند در رنکینگ‌های جهانی ارتقا پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه هیچ منطقه ای جز با وجود دانشگاهی خوب پیش نخواهد رفت، خاطرنشان کرد: هرجا توسعه‌ای شکل گرفته مطمئنا دانشگاه موتور محرکه آن رویداد بوده است.

وی تصریح کرد: دانشگاه کردستان با تمام امکانات، جمعیت 400 نفری هیات علمی و 11 هزار دانشجو دست یاری به سمت همه دستگاه‌ها و بخش‌ها دراز و آماده هرگونه همکاری است.

وی اظهار کرد: سعی کرده‌ایم بخشی از پژوهش‌ها و تحقیقات و کارها را به سمت نیازهای اجتماعی هدایت و به نوعی نقش خود را در فرآیند توسعه همه جانبه ایفا کنیم.

وی افزود: در برنامه‌های متعدد مانند کنگره مشاهیر کرد و غیره دانشگاه کردستان در حد توان مشارکت و در حال حاضر نیز تفاهم‌نامه‌ای با شورا و شهرداری سنندج با هدف همکاری‌های بیشتر انعقاد کرده‌ایم.

وی با تبریک معرفی شهر سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی جهان افزود: اگر سنندج به شهر خلاق موسیقی تبدیل شده این نقطه آغازی است و با توجه به وجود رشته موسیقی در دانشگاه کردستان، باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنیم تا بتوانیم از این اتفاق بزرگ بیشترین بهره را به نفع مردم شهر و کل استان داشته باشد.

وی در مورد اجرای طرح ممیزی درختان در شهر سنندج هم خاطرنشان کرد: این اقدام طرح ارزشمندی است که به همت شهرداری سنندج و با کمک دانشگاه کردستان انجام و امیدواریم در فرایند کار شاهد پلاک‌کوبی کل درختان سطح شهر باشیم.

وی افزود:‌ در حال حاضر 17 هزار اصله درخت در دانشگاه کردستان وجود دارد و توسعه فضای سبز در دانشگاه را در دستور کار قرار داده‌ایم.

به گفته وی، چندین کارگاه برای کارشناسان، بهره‌برداران و غیره فضای سبز توسط اساتید دانشگاه کردستان برگزار شده است.

لازم به ذکر است؛ این طرح با همکاری گروه علوم و مهندسی باغبانی دانشگاه کردستان و سازمان سیما، منظر و زیباسازی شهرداری سنندج انجام و مجری طرح هم دکتر محمود کوشش صبا و دکتر فرزاد نظری بوده اند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه