کارگاه امید و نشاط و نقش آن در اعتلای اندیشه برگزار شد
دوشنبه، 13 آبان 1398
کارگاه امید و نشاط و نقش آن در اعتلای اندیشه برگزار شد
به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان کارگاه امید و نشاط و نقش آن در اعتلای اندیشه امروز در تالار فردوسی دانشگاه کردستان برگزار شد. ‎
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان کارگاه امید و نشاط و نقش آن در اعتلای اندیشه امروز در تالار فردوسی دانشگاه کردستان برگزار شد. در این کارگاه حجت السلام حاج آقا اسماعیلی راهکارهایی را برای ایجاد امید در بین دانشجویان ارائه کرد.
به گفته این استاد حوزه و دانشگاه، یکی از راه های تقویت امید، ایجاد روحیه زیبانگری در خودمان و در محیط دانشگاه است.
وی افزود: زیبا نگری یعنی شکست را تجربه معنا کردن که موجب ایجاد نشاط، امید و شادی بیشتر خواهد شد.
حجت السلام حاج آقا اسماعیلی تصریح کرد: یکی از راه های پررنگ کردن خدا در زندگی، تقویت ایمان به غیب  در خودمان و دوستانمان و توجه به ممکن شدن، غیرممکنها در زندگی است.
وی با اشاره به لزوم حیا در بین جوانان، افزود: یکی از راه های تقویت حیا، بررسی آثار سودمند آن در زندگی دنیایی است و قران بارها به موضوع حیا اشاره کرده است.
استاد حوزه و دانشگاه در پایان تصریح کرد: یکی از آثار مثبت و سودمند حیا، به دست آوردن موقعیت اجتماعی است.
‎لازم به ذکر است برای شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی معتبر صادر خواهد شد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه