افتخاری دیگر برای دانشگاه کردستان در رتبه بندی معتبر جهانی تایمز
پنجشنبه، 25 مهر 1398
افتخاری دیگر برای دانشگاه کردستان در رتبه بندی معتبر جهانی تایمز
دانشگاه کردستان موفق به کسب جایگاه 800-601 در آخرین رتبه بندی جهانی "موضوعی" تایمز در حوزه مهندسی و فناوری گردید.
در این ارزیابی تنها 1008 دانشگاه در سطح جهان توانستند شرایط لازم برای قرار گرفتن در رتبه بندی سیستم تایمز را احراز کنند. در این میان پیش نیاز اصلی، تولید دست کم 500 مقاله علمی در مدت پنج سال و در مجموعه رشته ای مورد نظر می باشد.
گزارش رتبه بندی اخیر که در حوزه مهندسی و فناوری در تاریخ 24 مهر منتشر گردید، بر رشته های مهندسی عمومی، مهندسی برق، مهندسی مکانیک و هوافضا، مهندسی عمران و مهندسی شیمی متمرکز بوده است.
 امتیاز بندی ارزیابی مذکور بر اساس معیارهایی همچون آموزش و فضای یادگیری، پژوهش، نفوذ براساس میزان استنادها، جایگاه و چشم انداز بین المللی و نوآوری صنعتی صورت گرفته است. در این رتبه بندی، 33 دانشگاه ایرانی حضور دارند که دانشگاه کردستان رتبه 21 را در بین دانشگاه های ایرانی کسب کرده است. موسسه فن آوری کالیفرنیا و دانشگاه استنفورد مشترکاً در جایگاه نخست این رتبه بندی قرار دارند.

منبع: دفتر روابط بین‌الملل و ارتباطات علمی