رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان کردستان اصلی ترین چالش گردشگری نبود زیر ساخت ها است
شنبه، 13 مهر 1398
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان کردستان گفت: اصلی ترین چالش گردشگری زیر ساختها بوده و ضروری است تا راههای زمینی و هوایی در استان تقویت شده و همانند سایر استانها این مشکلات حل شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، محسن علوی در اختتامیه نخستی همایش بین المللی گردشگری و توسعه که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: این همایش سرآغازی برای کنفرانسهای دیگر بود
و خرسندیم که امسال توانستیم نخستین همایش در ارتباط با مسائل گردشگری را در قالب بین المللی به پایان برسانیم.
وی از دانشگاه کردستان به دلیل همکاری و هماهنگی در این برنامه تشکر کرد و افزود: روسا و معاونین دانشگاه با حسن همکاری خود در اجرای برنامه های بین المللی توانسته اند رسالت خود را به خوبی انجام دهند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان کردستان تصریح کرد: سه چالش در گردشگری استان مطرح بوده که این چالشها شامل، بحث زیر ساختها، آموزش و اطلاع رسانی است.
علوی عنوان کرد: اصلی ترین چالش گردشگری زیر ساختها بوده و ضروری است تا راههای زمینی و هوایی در استان تقویت شده و همانند سایر استانها این مشکلات حل شود.
وی گفت: گردشگری نتوانسته به دغدغه اصلی برای مسئولین تبدیل شود و ضروری است تا به نقش نخست درآمد زایی در اقتصاد کشور تبدیل شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان کردستان عنوان کرد: باید به کودکان آموزش ریشه ایی داده شود که چگونه با گردشگر و توریست برخورد کنند و این باید در مدارس تدریس شود.
علوی بیان داشت: یکی از مهمترین برنامه های این همایش برگزاری پنلهای مختلف بود و در این پنلها به چالشها و مشکلات پیش روی گردشگری استان پرداخته شد.
وی به نقطه ضعفهای همایش اشاره و تصریح کرد: بخش دانشگاهی و علمی راه خود را مجزا از بخش اجرایی میدانند و این موضوع برعکس نیز صدق میکند و ضروری است تا دو بخش علمی و اجرایی با یکدیگر تلفیق شده و از دانش و تجربه یکدیگر بهره مند شوند.
وی گفت: امیدواریم برای سالهای آینده با توجه به مقالات علمی ارائه شده توسط اساتید و دانشجویان همایش ها را تخصصی تر پیش برده و از این مزیت به نحو احسنت استفاده شود.
به گفته علوی، برخی مسائل از سوی دکتر هاشمی که در پنل حضور داشتند، مطرح شد و وی اظهار داشت که نقشه‌ای در حوزه گردشگری نداریم اما اینگونه نیست و ما نیازمند این هستیم تا برنامه ها بازبینی شده و بودجه لازم برای آن جذب شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان کردستان  افزود: بحث دیگر 17 هزار صفحه مطالعات هورامان  بوده و ما سعی کرده ایم که متخصصان در باره مسائل مختلف در این پروژه همکاری کنند تا مطالعات تخصصی در حوزه آب، تاریخ، باستان شناسی و ... در این مسیر صورت گیرد.
وی در پایان افزود: یکی دیگر از مسائلی که در حوزه مطالعات هورامان مطرح است درگیر کردن مردم این جوامع است و این تنها، با درگیر کردن افراد مسئول همانند دهیار و شورای روستاها امکان پذیر اس

منبع: روابط عمومی