معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان: گردشگری موتور محرکه اشتغالزایی در ایران است
چهارشنبه، 10 مهر 1398
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: در پنج سال آینده گردشگری موتور محرکه اشتغال زایی در ایران و جهان خواهد بود و از سایر صنایع و خدمات پیشی خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، حسین فیروزی امروز در آیین افتتاحیه نخستین همایش گردشگری و توسعه، اظهار کرد: امیدواریم نگاه ویژه‌ای که میراث فرهنگی و دانشگاه کردستان به حوزه گردشگری در استان دارد، به توسعه این ظرفیت مهم در استان بینجامد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با تبریک به رئیس دانشگاه کردستان، اساتید و دانشجویان، افزود: دانشگاه کردستان در آخرین رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز موفق به احراز رتبه 801-1000 شده و این یک دستاورد و افتخار بزرگ برای همه مردم کردستان است.
فیروزی گفت: شعار امسال در روز جهانی گردشگری توسط سازمان بین المللی گردشگری اینگونه انتخاب شده «گردشگری و شغلها و آینده بهتر برای همه» بود و برای توسعه آن روندهای جهانی مطرح شد و پیش بینی میشود که تا پنج سال آینده گردشگری موتور اشتغا زایی تبدیل شود.
وی گفت: گردشگری در چند سال آینده برای کشورهای خاورمیانه بسیار اهمیت خواهد داشت و توجه دانشگاه کردستان به این امر نشان از درایت و هوشمندی مسئولان دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان تصریح کرد: در پنج سال آینده گردشگری موتور محرکه اشتغال زایی در ایران و جهان خواهد بود و از سایر صنایع و خدمات پیشی خواهد گرفت.
به گفته وی، از هر 10 شغل یک شغل مربوط به گردشگری است و به ازای هر شغل در گردشگری یک و نیم شغل در سایربخشها ایجاد میشود.
فیروزی با اشاره به ضرورت توسعه گردشگری، عنوان کرد: ما در استانمان به شدت به توسعه گردشگری احتیاج داریم و نکته مهمی که این رشته دارد این است که بیشترین میزان اشتغال زایی را از بین جوانان و بانوان دارد.
وی به ظرفیتهای استان کردستان اشاره کرد و افزود: کردستان ظرفیت خوبی برای توسعه گردشگری فرهنگی، طبیعی، تاریخی و بازرگانی دارد و اینها یک ظرفیت بزرگ برای هر استانی بوده و نیاز است تا برای هرچه بیشتر توسعه بخشیدن به این رشته تلاش کرد.
فیروزی بیان داشت: مردم کردستان تا کنون تجمع های عظیمی در حوزه فرهنگ برگزار کرده‌اند که از این جمله میتوان به مراسم نوروز، دف نوازی، جشن انار و ... اشاره کرد و قطعا این مراسمها جاذبه های استان در زمینه گردشگری هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با اشاره به اهمیت سرمایه کذاری در این بخش، عنوان کرد: با توجه به ارتقا اقتصاد جهانی و ظرفیت استان باید به جذب سرمایه گذار اهمیت داد و بی شک در این مسیر کارهای بسیار خوبی صورت گرفته اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: موضوع دیگر در توسعه گردشگری آموزش و مهارت افزایی بوده و یکی از مهمترین نقشهایی است که کارآموزان باید به آن بسیار توجه کنند زیرا موجب درآمد بیشتر خواهد شد.

منبع: روابط عمومی