بازدید دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی مهندسی از دانشگاه کردستان
چهارشنبه، 10 مهر 1398
بازدید دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی مهندسی از دانشگاه کردستان
تور بازدید دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و مهندسی در دانشگاه کردستان با مشارکت انجمنهای علمی این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، تور بازدید دانشجویان جدیدالورود دانشکده مهندسی در دانشگاه کردستان برگزار شد.

این بازدید با مشارکت انجمنهای علمی دانشکده مهندسی و برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان نوورود به این دانشکده برگزار شد و در این بازدید دانشجویان از قسمتهای مختلف دانشگاه بازدید به عمل آوردند.

گفتنی است که دانشجویان  از پارک گولان (ساختمان عمومی گولان، سلف کشاورزی و کتابخانه مرکزی)، بازدید از پارک علوم پایه (ساختمان علوم پایه، ساختمان های امور فرهنگی و امور دانشجویی و مسجد دانشگاه)، بازدید از مجموعه ورزشی (ساختمان های ورزشی، زمین چمن،استخر و ساختمان سلف مرکزی) دیدن کردند و با قسمتهای مختلف آشنا شدند.

همچنین پس از بازدید از ساختمانهای دانشگاه، دانشجویان به دانشکده مهندسی برگردانده شده و با حضور و توضیحات رئیس دانشکده (آقای دکتر ارکات) و معاون پژوهشی دانشکده (خانم دکتر دقیق) بازدیدی از  چهار ساختمان اصلی دانشکده مهندسی که شامل دو دپارتمان مهندسی و ساختمان های آموزشی سه و چهار؛(کلاس ها، آزمایشگاه ها، سایت  و آموزش دانشکده) و سر انجام سوله ها و کارگاه ها مهندسی صورت گرفت.

در پایان این بازدید دکتر ارکات ضمن آروزی موفقیت برای دانشجویان جدیدالورود و توضیحاتی درباب سطح علمی دانشکده ایراد نمودند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان