ششمین کنفرانس بین المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون
یکشنبه، 17 شهریور 1398
ششمین کنفرانس بین المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون
ششمین دوره کنفرانس بین‌المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون (ICCIA 2019) توسط دانشگاه کردستان در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه 8 و 9 آبان ماه 1398 در سنندج برگزار خواهد شد.
کنفرانس بین‌المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون (ICCIA) با تلاش انجمن مهندسین حوزه کنترل و ابزار دقیق به صورت دوسالانه برگزار می‌شود.  گسترش و ارتقا دانش فنی و همچنین تبادل آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی در حوزه مهندسی کنترل ابزار دقیق و اتوماسیون را که حاصل پژوهش‌های صنعتگران، پژوهشگران و اندیشمندان مراکز پژوهشی و دانشگاه‌های داخل و خارج کشور می‌باشد، جزو اهداف اصلی برگزاری کنفرانس خواهد بود. برگزاری سخنرانی‌های کلیدی، ارائه مقالات در نشست‌های علمی-تخصصی و همچنین برپایی نمایشگاه‌های تخصصی فرصت رصد آخرین دستاوردها، رویداد‌های علمی و تجاری مرتبط با کنترل و اتوماسیون صنعتی را در اختیار شرکت‌کنندگان قرار خواهد داد.
لذا از کلیه‌ی پژوهشگران، صنعتگران و علاقمندان دعوت می‌شود که مقالات، پیشنهادات برگزاری کارگاه و نمایشگاه خود را که حاوی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه محورهای کنفرانس می‌باشد را به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند.

منبع: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان