گرنت فناوری
یکشنبه، 17 شهریور 1398
گرنت فناوری
به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی می‌رساند آیین‌نامه گرنت فناوری و پروپوزال مربوطه جهت استفاده از حمایت‌های مرکز رشد دانشگاه بر روی وب سایت دانشگاه قرار داده شده است.
به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی می‌رساند آیین‌نامه گرنت فناوری و پروپوزال مربوطه جهت استفاده از حمایت‌های مرکز رشد دانشگاه در وب سایت معاونت پژوهش و فناوری  (قسمت فرم‌ها و آیین‌نامه‌های پژوهشی) و همچنین وب سایت مرکز رشد دانشگاه (قسمت آیین‌نامه‌ها و فرم‌ها) بارگذاری شده است.
بنا به اعلام مدیر مرکز رشد دانشگاه، با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای دانشگاه، در سال جاری تنها از 20 طرح فناورانه حمایت مالی خواهد شد.
اولویت با افرادی است که سریعتر اقدام نمایند. لذا ضمن اطلاع‌رسانی، خواهشمند است جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز رشد دانشگاه مراجعه فرمایید.

منبع: مرکز رشد واحدهای فناور