عضو شورای علمی دانشنامه فرهنگ و تمدن کردستان: دانشنامه فرهنگ و تمدن کردستان محور رسیدن استان به توسعه است
دوشنبه، 28 مرداد 1398
عضو هیات علمی دانشگاه کردستان و شورای علمی دانشنامه فرهنگ و تمدن کردستان گفت: با توجه به اینکه فرهنگ زیربنای توسعه شناخته می شود، تدوین این دانشنامه می تواند یک محور محرکه برای توسعه این استان باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، به نقل از خبرگزاری مهر، کیومرث ایراندوست در خصوص تدوین دانشنامه فرهنگ و هنر کردستان، اظهار کرد: ثبت و شناسایی میراث فرهنگی و تاریخی کردستان نوعی ظرفیت سازی و برند سازی است و می خواهیم فرهنگ کردستان را به نسل های آینده و دیگر کشورها معرفی کنیم.

وی هدف کلی تدوین دانشنامه را هدفی در راستای توسعه استان دانست و افزود: فرهنگ به عنوان محور توسعه کردستان یکی از مهمترین بخش‌هایی است که می‌توان از آن به‌عنوان بستر توسعه با رویکرد کاربردی استفاده کرد و تدوین این دانشنامه این فرصت را فراهم کرده است.

عضو هیات علمی دانشگاه کردستان و شورای علمی دانشنامه فرهنگ و تمدن کردستان ادامه داد: اقتصاد فرهنگ و هنر در قالب دانشنامه ظرفیت‌سازی شده و در عین حال می تواند به برندسازی فرهنگ کردستان نیز در سطح کشور و حتی بین الملل کمک کند.

ایراندوست با بیان اینکه موضوعات تعریف شده در تدوین این دانشنامه در عین اینکه علمی و دقیق است، یادآور شد: دانشنامه فرهنگ و تمدن کردستان دارای سادگی و قابل فهم برای عموم است و در عین سادگی تلاش شده تا موضوعات به بهترین شکل ممکن مطرح و بررسی شود.

وی با اشاره به اینکه شورای علمی از تنوع موضوع، افراد و عنوان استقبال می‌کند، بیان کرد: این دانشنامه مختص استان کردستان است و به همین خاطر از تولیداتی که این توانایی را دارند که در چارچوب معرفی تاریخ، تمدن و فرهنگ کردستان در این دانشنامه گنجانده شوند، استقبال می‌شود.