نمایشگاه بین المللی حمل و نقل عمومی و خدمات شهری
شنبه، 22 تیر 1398
نمایشگاه بین المللی حمل و نقل عمومی و خدمات شهری
«نمایشگاه بین المللی حمل و نقل عمومی و خدمات شهری» از 18 تا 21 مهرماه برگزار می گردد.
«نمایشگاه بین المللی حمل و نقل عمومی و خدمات شهری» به صورت سالانه با حضور شرکت های داخلی و خارجی در فضایی به مساحت 30 هزار مترمربع و با مشارکت کشور هایی همچون کره، ژاپن، چین، آلمان، جمهوری چک، هلند، ایتالیا، سوئد، ترکیه، سنگاپور، روسیه و سایر شرکت های جهان توسط هلدینگ بین المللی آوین و با مجوز رسمی سازمان توسعه تجارت ایران در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود. این نمایشگاه با مشارکت مؤثر وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و سازمان ها و شرکت های تحت پوشش این معاونت و با همکاری سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا شده است.

منبع: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان