اعلام فراخوان طرح های تحقیقاتی در حوزه سلامت، طهارت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات از طرف سلامت سازمان غذا و دارو (مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران)
سه‌شنبه، 28 خرداد 1398
سازمان غذا و دارو (مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران) فراخوان طرح های تحقیقاتی در حوزه سلامت، طهارت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت را اعلام کرد
سازمان غذا و دارو فراخوان طرح های تحقیقاتی در حوزه سلامت، طهارت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت را اعلام کرد.
پژوهشگران محجترم پیشنهادات و پروپوزال‌های تحقیقاتی خود را همراه با مستندات به مرکز تحقیقات حلال ارسال نمایند.
آدرس: مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران، پلاک 24، خیابان دانش کیان، بالاتر از میدان ولی عصر (عج)، خیابان ولی عصر (عج)، تهران
 کد پستی: 1415845371
تلفن تماس: 88909033-021