انتصاب دکتر هیوا فاروقی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی
شنبه، 4 خرداد 1398
انتصاب دکتر هیوا فاروقی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی
دکتر هیوا فاروقی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه کردستان منصوب شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر هیوا فاروقی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی  دانشگاه کردستان منصوب شدند.
متن  ابلاغیه به شرح زیر است:
برادر ارجمند و گرامی جناب آقای دکتر هیوا فاروقی
موضوع: انتصاب جناب آقای دکتر هیوا فاروقی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی
سلام علیکم

نظر به تعهد، تخصص، سوابق اجرایی و دلسوزی جنابعالی و در راستای اجرای آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، به موجب این حکم از تاریخ 1/3/98 با حفظ سمت آموزشی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه کردستان منصوب میشوید.
انتظار می رود با اتکال به خداوند متعال و با همکاری و همراهی کارکنان خدوم و اعضا محترم هیأت علمی گامهای اساسی در بازسازی نظام اداری و مالی، پیشبرد امور و پشتیبانی بخشهای مختلف در راستای برنامه استراتژیک مصوب دانشگاه را بردارید.
توفیق جنابعالی را در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی از خداوند منان خواهانم.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان