انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه کردستان و جمعیت هلال احمر استان کردستان
دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398
انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه کردستان و جمعیت هلال احمر استان کردستان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه کردستان و جمعیت هلال احمر استان کردستان به منظور افزایش ارتباطات و فعالیتهای این دو نهاد منعقد شد.
در این دیدار رئیس دانشگاه کردستان اظهار داشت:  متاسفانه در میان جوانان و دانشجویان ما روحیه کارهای داوطلبانه و عام المنفعه کم شده و نیاز است تا با کارها و برنامه هایی این روحیه جهادی را تقویت کنیم.
رحمت صادقی با اشاره به اینکه در کانونهای دانشگاه کردستان کارهای خیریه خوبی انجام میشود، افزود: برخی دانشجویان امور خیریه را در تشکلها و کانونهای دانشگاه کردستان به صورت خود جوش انجام میدهند و برای بحث سیل سه اکیپ از دانشجویان به مناطق سیل زده رفتند و این بسیار ارزشمند است.
وی با بیان اینکه ضروری است تا هلال احمر با تبلیغات گسترده تر در فضای دانشگاهی انگیزه فعالیت دانشجویان را افزایش دهد، تصریح کرد: اجرای برخی برنامه ها به صورت نمادین و یا به صورت نشستهایی در دانشگاه میتواند در زمینه آگاهی بخشی و توانمندسازی دانشجویان موثر باشد.
رئیس دانشگاه کردستان افزود: اگر روحیه کار جهادی در دانشجویان به وجود آید، میتوانند آینده سازان این کشور باشند.
وی با اشاره به اینکه مدیریت بحران نیازمند تخصص ویژه است، اذعان کرد: دانشگاه کردستان به عنوان یک قطب علمی در استان آماده است تا بخشی از پژوهش ها و مطالعات دانشگاه را به سمت فعالیتهای جمعیت هلال احمر و مدیریت بحران سوق دهد.
پرفسور صادقی افزود: دانشگاه کردستان در حدود 10 هزار دانشجو داشته و مسئله خود امدادی بسیار اهمیت دارد و آنها میتوانند در درون خانواده های خود نفوذ کرده و قطعا میتوانند برای نجات دیگران نیز اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه نیاز است تا آموزشهای هلال احمر دوره باشد، تصریح کرد: به دلیل اینکه دانشجویان در حال فارغ التحصیل شدن هستند ضروی است تا آموزشها به صورت دوره ای و متناوب باشد.