جلسه‌ توجیهی «سامانه الکترونیکی تدارکات و پشتیبانی» برگزار شد
یکشنبه، 28 بهمن 1397
جلسه‌ توجیهی «سامانه الکترونیکی تدارکات و پشتیبانی» برگزار شد
جلسه توجیهی و پرسش و پاسخ در خصوص کاربردهای سامانه جدید الکترونیکی تدارکات و پشتیبانی صبح روز 28 بهمن با حضور دکتر محمد نظری‌پور معاون اداری و مالی، آقای همایون فرزامی مدیر امور اداری و پشتیبانی و رؤسای اداری امور عمومی دانشکده‌ها و کارپردازان دانشگاه برگزار گردید.
جلسه توجیهی و پرسش و پاسخ در خصوص کاربردهای سامانه جدید الکترونیکی تدارکات و پشتیبانی صبح روز  28 بهمن با حضور دکتر محمد نظری‌پور معاون اداری و مالی، آقای همایون فرزامی مدیر امور اداری و پشتیبانی و رؤسای اداری امور عمومی دانشکده‌ها و کارپردازان دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در این جلسه رؤسا و همکاران امور عمومی و کارپردازان دانشگاه به بیان کارکردها و موانع موجود و پیشنهادهایی برای بهینه شدن و بهبود کارآیی سامانه مذکور پرداختند.
همایون فرزامی مدیر امور اداری و پشتیبانی به پرسش‌ها و پیشنهادهای همکاران پاسخ داده و در خصوص امکانات و بخش‌های مختلف سامانه یاد شده توضیحاتی ارائه نمود.
همچنین مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه کردستان در این جلسه به دیگر پرسش‌های اداری و مالی همکاران پاسخ گفته و در مورد اقدامات صورت گرفته از جمله  جلسات بودجه، ارتقای سیستم‌های اداری و نیز مطابقت عملکرد امور عمومی و کارپردازی با قوانین و دستورالعمل‌های موجود، توجیهات و راهنمایی‌های لازم را به حاضرین جلسه ارائه نمود.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان