رتبه وب‌سایت دانشگاه کردستان میان دانشگاه‌های خاورمیانه و جهان
یکشنبه، 14 بهمن 1397
رتبه وب‌سایت دانشگاه کردستان میان دانشگاه‌های خاورمیانه و جهان
بر اساس آخرین گزارش سایت «وبومتریکس» Webometrics در ژانویه 2019 وب‌سایت دانشگاه کردستان در میان 1438 دانشگاه مانیتور شده در خاورمیانه توسط این وب‌سایت، در رتبه 168 قرار دارد.
همچنین وب‌سایت دانشگاه کردستان در میان حدود 12000 دانشگاه‌های جهان در رتبه 2567 قرار دارد.
وبومتریکس یک وب‌‌سایت مانیتورینگ است که به ارزیابی حضور علمی و پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب می‌پردازد و معیار این رتبه‌بندی بر اساس 4 شاخص تعداد صفحات وب دانشگاه در گوگل، تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرار شده، تعداد استنادات و تعداد مقالات کیفی در سایت سایماگو SCImago است.
 از سال 2004 میلادی و در هر دوره زمانی 6 ماهه یک سنجش آزاد علمی، موضوعی، مستقل و رایگان توسط گروه سایبرمتریکس (شورای ملی تحقیقاتی اسپانیا، CSIC) میان بیش از 27 هزار موسسه آموزش عالی در سراسر جهان انجام می‌شود تا اطلاعاتی مطمئن، چند وجهی، کارآمد و به‌روزرسانی شده درباره عملکرد دانشگاه‌های سراسر جهان بر اساس حضور اینترنتی و تاثیر آنها ارائه نماید.
مهم‌ترین هدف رتبه‌بندی، ترویج و گسترده کردن حضور اینترنتی آکادمیک و پشتیبانی از نوآوری‌های در دسترس (Open Access) برای افزایش چشمگیر جابجایی دانش علمی ایجاد شده توسط دانشگاه‌ها به کل جامعه است. برای دست‌یابی به این هدف، انتشار رتبه‌بندی‌ها یکی از قدرتمندترین و موفق‌ترین ابزارها برای شروع و استحکام فرایند تغییر در دانشگاه و افزایش تعهد نخبگان در این زمینه است.
هدف وبومتریکس این نیست که سایت‌ها و طراحی و عملکرد آنها و یا میزان محبوبیت محتوای آنها بر اساس تعداد بازدید کننده را ارزیابی کند. این مجموعه سعی دارد میزان صحت و جامع بودن عملکرد جهانی دانشگاه را با بررسی فعالیت‌ها، خروجی‌ها، میزان مرتبط بودن و تاثیر آنها مشخص کند.
وب‌سایت دانشگاه هاروارد آمریکا دارای بالاترین رتبه‌بندی جهانی بر اساس معیارهای وبومتریکس و در ایران وب‌سایت دانشگاه تهران دارای رتبه 419 جهانی می‌باشد.
از تمامی استادان، پژوهشگران، دانشجویان و فعالان دلسوز دانشگاه کردستان می‌خواهیم برای افزایش رتبه و ارتقای شاخص‌ها و  بالا بردن سطح علمی این دانشگاه، در این رقابت جهانی بکوشند و پیشنهادهای خود را برای بهینه نمودن وب‌سایت دانشگاه کردستان بر اساس شاخص‌های مورد نظر با روابط عمومی دانشگاه در میان بگذارند.
نشانی وب‌سایت وبومتریکس:

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان