مذاکره با جمعیت هلال احمر شهرستان سنندج برای عقد تفاهم‌نامه
یکشنبه، 9 دی 1397
مذاکره با جمعیت هلال احمر شهرستان سنندج برای عقد تفاهم‌نامه
رایزنی کمیته HSE دانشگاه با جمعیت هلال احمر شهرستان سنندج برای عقد تفاهم‌نامه
روز یکشنبه 9 دی ماه جلسه مشترکی برای انعقاد تفاهم‌نامه بین کمیته HSE دانشگاه و جمعیت هلال احمر شهرستان سنندج برگزار شد.
در این جلسه آقای دیوانی رئیس شعبه سنندج جمعیت هلال احمر مختصری از فعالیت‌های جمعیت هلال احمر را ذکر نمودند و با استقبال از انعقاد تفاهم‌نامه مابین دانشگاه کردستان و جمعیت هلال احمر، این را گامی بزرگ قلمداد نمودند.
سرکار خانم دیوانی مسئول آموزش جمعیت هلال احمر نیز با تاکید بر اهمیت آموزش در این حوزه، موارد لازم و ضروری را بیان نمودند.
دکتر محمود شهرخی نیز با تاکید بر عزم راسخ کمیته HSE دانشگاه بر اهمیت آموزش برای دانشگاهیان، این اقدام را گامی بلند در راستای افزایش سطح ایمنی جامعه اعلام نمودند.
در پایان اعضای حاضر در جلسه با بحث و تبادل نظر در خصوص مواد تفاهم‌نامه، لزوم پیگیری جهت عقد این تفاهم‌نامه را یادآور شدند.
لازم به ذکر است این جلسه در پی تصویب انعقاد تفاهم‌نامه با جمعیت هلال احمر در کمیته HSE دانشگاه و با پیگیری‌های سرکار خانم دکتر آرزو احمدپور تشکیل گردید.

منبع: کمیته سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE)