قهرمانی تیم دانشگاه کردستان در مسابقات فوتسال یادبود جان باختگان زلزله استان کرمانشاه
شنبه، 24 آذر 1397
مسابقات چهارجانبه فوتسال به مناسبت یادبود جان باختگان زلزله استان کرمانشاه در دانشگاه کردستان توسط اداره تربیت بدنی و معاونت فرهنگی و اجتماعی، بین تیم های پیشکسوتان سرپل ذهاب، پیشکسوتان سنندج، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه کردستان در 22 آذر ماه 97 برگزار گردید.
مسابقات چهارجانبه فوتسال به مناسبت یاد بود جان باختگان زلزله استان کرمانشاه در دانشگاه کردستان توسط اداره تربیت بدنی و معاونت فرهنگی و اجتماعی، بین تیم های پیشکسوتان سرپل ذهاب، پیشکسوتان سنندج، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه کردستان در 22 آذر ماه 97 برگزار گردید.
که در طی این مسابقات تیم دانشگاه کردستان، تیم پیشکسوتان سرپل ذهاب و تیم پیشکسوتان سنندج موفق به کسب مقام‌های اول تا سوم شدند و کاپ اخلاق نیز به دانشگاه فرهنگیان تعلق گرفت. این موفقیت بزرگ را به مسئولین و جامعه ورزشی دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می نماییم و آرزوی توفیق و سربلندی بیشتر برای این ورزشکاران در دیگر میادین ورزشی هستیم.

منبع: ادار‌ه‌ی تربیت‌بدنی و فوق‌برنامه دانشگاه کردستان

مدیریت تربیت بدنی