برگزاری نخستین همایش بزرگداشت مولانا خالد شهرزوری در دانشگاه کردستان
چهارشنبه، 4 مهر 1397
برگزاری نخستین همایش بزرگداشت مولانا خالد شهرزوری در دانشگاه کردستان
نخستین همایش بزرگداشت مولانا خالد شهرزوری 30 آبان 97 در دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، نخستین همایش بزرگداشت مولانا خالد شهرزوری با هدف پاسداشت مقام علمی و عرفانی شیخ مولانا خالد شهرزوری به عنوان یکی از عالمان و عارفان بزرگ کُرد در دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.
محورهای اصلی همایش شامل نگرش‌های کلامی و عرفانی در آثار مولانا خالد شهرزوری، پژوهشی درباره سفرهای مولانا خالد، تأثیر فکری مولانا خالد بر شاعران عارف و تأثیر اهل بیت(ع) بر اشعار مولانا خالد و هم‌چنین محورهای فرعی همایش نیز شامل وحدت وجود در عرفان و تصوف و تطبیق عقیدتی و علمی عرفان کلاسیک با عرفان معاصر است.
این همایش به همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه کردستان با همکاری دفتر نهاد رهبری دانشگاه و کانون فرهنگی معراج برگزار می‌شود.
گفتنی است، مولانا خالد شهرزوری معروف به ضیاءالدّین ابوالبهاء، از مرشدان طریقت نقشبندیه است که در تمامی علوم عقلی و نقلی هم‌چون صرف و نحو، معانی و بیان و بدیع، منطق و آداب بحث و مناظره، حکمت، هیئت، حساب و هندسه، عروض و قافیه، اصول فقه و اصول دین، حدیث و تفسیر و تصوف جزو علما و دانشمندان عصر خویش بوده است که هم‌اکنون نیز آثارش محل استناد بسیاری از شاعران و اندیشمندان است.

منبع: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان-روابط عمومی

از ابتدا 9120496