انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه کردستان به عنوان عضو هیئت مدیره انجمن علمی نقد ادبی ایران
دوشنبه، 19 شهریور 1397
چهارمین مجمع عمومی انجمن علمی نقد ادبی ایران برگزار و ابراهیم خدایار برای یک دوره سه ساله به عنوان رئیس این انجمن انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین مجمع عمومی انجمن علمی نقد ادبی ایران روز دوشنبه (11 تیرماه) در محل تالار همایش‌های دانشکده علوم انسانی برگزار شد. در این جلسه پس از استماع گزارش سه ساله انجمن علمی نقد ادبی (دوره سوم: 1394-1397)، برنامه 10 ساله راهبردی این انجمن (1398-1408) به تصویب اعضا رسید.
در پیش‌نویس این برنامه بر فراهم آورن زیرساخت‌های نظری لازم برای ایجاد رشته نقد ادبی در مقاطع تحصیلات تکمیلی، ایجاد مرکزی برای ساماندهی مباحث نقد ادبی، تألیف و ترجمه متون، برگزاری نشست‌های علمی ـ پژوهشی و دانشگاهی، تقویت رشته‌های دانشگاهی ادبیات، زبان‌شناسی، هنر و رشته‌های وابسته دیگر، ساماندهی وضعیت نقد ادبی در ایران و تبیین موضوع به شایسته‌ترین شکل در مجامع علمی و دانشگاهی در ایران و جهان و اخذ رتبه علمی ـ پژوهشی برای نشریه روایت‌شناسی و تلاش برای ثبت آن در پایگاه‌های علمی بین‌المللی، تاکید شده بود.
تلاش برای کاربردی نمودن حوزه نقد ادبی و افزایش سطح مشارکت اندیشمندن در سراسر کشور در این زمینه، ایجاد زمینه‌ها و بسترهای لازم برای ایجاد و توسعه گرایش‌های بین‌رشته‌ای، تلاش برای خودکفایی مالی انجمن به‌منظور افزایش تولید، ترجمه و انتشار آثار ادبی، گسترش فعالیت شاخه‌های دانشجویی و شعبه‌های انجمن در سراسر کشور به‌منظور تربیت نیروهای جوان و مستعد در حوزه‌های مختلف هنری و ادبی و تلاش برای افزایش تعاملات علمی با انجمن‌های هم‌سو در ایران و جهان، از دیگر مواد این پیش‌نویس بود که به تصویب اعضا رسید.
در این جلسه مریم حسینی رئیس پیشین انجمن علمی نقد ادبی ایران، گزارش سه ساله انجمن را ارائه داد. وی برگزاری 30 جلسه هیئت مدیره، 30 نشست نقد رمان برگزاری 6 همایش علمی، ده‌ها کارگاه تشکیل شاخه دانشجویی و حلقه روایت‌شناسی، نشست‌های نقد را از دستاوردهای دوره سوم انجمن برشمرد.
در ادامه‌ی مجمع عمومی انجمن علمی نقد ادبی، هیئت مدیره دوره چهارم انتخاب و افراد زیر به ترتیب حائز اکثریت آرا شدند:
ابراهیم خدایار (دانشگاه تربیت مدرس)، زهرا حیاتی (پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)، ابوالفضل حری (دانشگاه اراک)، پارسا یعقوبی جنبه سرائی (دانشگاه کردستان)، علیرضا انوشیروانی (دانشگاه شیراز)، عیسی امن خانی (دانشگاه گلستان)، مریم عاملی رضایی (پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی).
همچنین سیدعلی قاسم زاده (دانشگاه بین المللی قزوین) و مرتضی بابک معین (دانشگاه آزاد) به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند. در این انتخابات، لیلا صادقی و ‌هادی دهقانی یزدلی هم به عنوان بازرس اصلی و صادق رشیدی و ابولقاسم غیاثی به عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شدند.

منبع: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان به نقل از وب سایت انجمن علمی نقد ادبی ایران