فراخوان اهدای کتب الکترونیکی به کتابخانه مرکزی
یکشنبه، 18 شهریور 1397
فراخوان اهدای کتب الکترونیکی به کتابخانه مرکزی
کتابخانه مرکزی دانشگاه در راستای ارائه خدمات بهتر به اعضاء، و توسعه کتابخانه دیجیتال، قصد افزایش تعداد عناوین کتب الکترونیکی خود از طرق مختلف از جمله خرید و دریافت کتب الکترونیکی اهدایی را دارد. لذا از کلیه همکاران گرامی که مجموعه کتب الکترونیکی، به صورت شخصی در اختیار دارند مستدعی است در صورت تمایل، جهت کمک به غنای کتابخانه دیجیتال کتابخانه مرکزی و استفاده حداکثری از این منابع از طریق قرار دادن آن‌ها در اختیار استفاده‌کنندگان بیشتر، عنایت فرموده و نسبت به اهدای کتب یاد شده به کتابخانه مرکزی دانشگاه بذل توجه نمایید. پیشاپیش از حسن همکاری شما عزیزان بسیار سپاسگزارم.
لطفاً کتب الکترونیکی اهدایی را تحویل آقای محمد زارعی مسئول بخش اطلاع‌رسانی کتابخانه مرکزی فرمایید.
تلفن تماس: 08733624006 - داخلی 2603
در صورت پایین بودن حجم کتب می توانید آنها را به ایمیل infocenter@uok.ac.ir ارسال نمایید در غیر اینصورت لطفا به صورت CD یا DVD به کتابخانه ارسال گردد.

منبع: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه کردستان