اطلاعیه شماره 2: در خصوص ثبت نام حضوری از پذیرفته شدگان جدیدالورود مقطع دکتری سال 1397
سه‌شنبه، 6 شهریور 1397
به اطلاع می‌رساند:
  • شروع کلاسها از تاریخ 1397/6/31 خواهد بود و حضور دانشجویان از این تاریخ در دانشگاه الزامی است. دانشجویان جدیدالورود جهت آگاهی از برنامه هفتگی خود می توانند به کارشناسان تحصیلات تکمیلی دانشکده مربوطه و یا سامانه گلستان مراجعه نمایند.
  • شناسه کاربری و رمز عبور سامانه گلستان به ترتیب شماره دانشجویی و کدملی است.
  • محل تحویل مدارک مجتمع کلاس‌ها روبروی اداره آموزش کل دانشگاه و بر اساس جدول زمانبندی ذیل می‌باشد.
نام دانشکده
تاریخ ثبت نام
علوم انسانی و اجتماعی
دوشنبه 1397/6/12
لغایت
سه شنبه 1397/6/13
مهندسی
ادبیات و زبانهای خارجی
علوم پایه
کشاورزی

مدارک لازم جهت ثبت نام:
  • اصل و تصویر مدرک کارشناسی ارشد که در آن معدل کارشناسی ارشد قید شده باشد. (پذیرفته شدگانی که قادر به ارائه اصل مدرک نیستند، فرم معدل مندرج در سایت سازمان سنجش را پس از تایید در دانشگاه محل تحصیل کارشناسی، ارائه نمایند.)
  • اصل و تصویر مدرک کارشناسی که در آن معدل کارشناسی قید شده باشد.
  • اصل و تصویر مدرک کاردانی که در آن معدل قید شده باشد.( برای افرادی که مدرک کارشناسی آنان ناپیوسته می باشد)
  • مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید.( مخصوص برادران)
  • شش قطعه عکس جدید تمام رخ 4×3
  • اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی (دو سری)