مدیرکلّ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کردستان مدیر نمونه کشوری شد
یکشنبه، 14 مرداد 1397
مدیرکلّ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کردستان مدیر نمونه کشوری شد
طی مراسمی از مدیرکلّ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کردستان به عنوان مدیر نمونه در میان مدیران کلّ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور تقدیر بعمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در بیست و ششمین گردهمایی مدیران کلّ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور که در تهران برگزار شد، از محمّدرضا عبدالملکی، مدیر کلّ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کردستان به عنوان مدیر نمونه در میان مدیران کلّ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سراسر کشور ، ازسوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری تقدیر بعمل آمد.
در ابتداء فراز اوّل متن لوح تقدیر تقدیمی به ایشان آمده است: تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهّد است . نتیجه بذر تلاش و کوشش شما درخت امّیدی است که به بار می نشیند و نویدبخش آینده پرنشاط و زیباست.
لازم به ذکر است، در فراز پایانی متن لوح تقدیر ایشان آمده است: اکنون لازم می دانم از زحمات و تلاش ها و تجربیّات موفّق­تان در عرصه مدیریّت صمیمانه تقدیر و تشکّر نموده و این لوح را به رسم یادبود و به پاس قدردانی، پیشکش حضورتان گردد. امّید است با تداوم و استمرار روحیّه مسئولیّت پذیری شما، شاهد پیشرفت و موفّقیّت سرکار عالی در همه عرصه ها باشیم.

منبع: روابط عمومی