برگزاری کنفرانس مشترک بین المللی دانشگاه کردستان (ج. ا. ایران) و دانشگاه های چرمو و جهان اقلیم کردستان عراق
سه‌شنبه، 9 مرداد 1397
سومین کنفرانس بین المللی علوم طبیعی: علوم ریاضی و کامپیوتر (ICNS 2018) در تاریخ 19 جولای 2018 مقارن با 1397/4/28 با همکاری دانشگاه کردستان و دانشگاه های چرمو و جهان از اقلیم کردستان عراق در شهر سلیمانیه برگزار گردید.
در این همایش، محققینی از دانشگاههای عراق و ایران به ارائه مقالات در دو بخش ارائه شفاهی و پوستر پرداختند. مراسم افتتاحیه کنفرانس با سخنرانی روسای دانشگاههای چرمو، جهان و دبیر کنفرانس شروع و در ادامه، جناب آقای دکتر هیوا فاروقی به نمایندگی از دانشگاه کردستان ضمن قرائت پیام رئیس دانشگاه کردستان به کنفرانس، به معرفی دانشگاه کردستان، رسالت و جایگاه آن و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه پرداختند.
در این همایش مجموعا 12 مقاله توسط اعضای هیات علمی و محققین گروههای ریاضی، کامپیوتر و آمار دانشگاه کردستان ارائه شد و سخنرانان کلیدی کنفرانس، آقایان دکتر مهرداد لکستانی از دانشگاه تبریز و دکتر هادی ویسی از دانشگاه تهران بودند.
مراسم اختتامیه کنفرانس، به معرفی مقالات برتر در محورهای دوگانه کنفرانس در بخشهای ارائه شفاهی و پوستر و اهدای تندیس و لوح تقدیر به محققین، اختصاص یافت. مقاله آقای دکتر امجد علی پناه به عنوان مقاله برتر کنفرانس، مقاله دکتر علیرضا عبداله پوری به عنوان مقاله برتر کنفرانس در بخش کامپیوتر و پوستر خانم دکتر پریسا جمشیدنژاد و دکتر شهرام سعیدی به عنوان پوستر برتر اول و پوستر آقای دکتر سلیمانی به عنوان پوستر برتر دوم انتخاب شد. در پایان، دکتر صلاح رضا سعید، رئیس دانشگاه چرمو ضمن تقدیر از شرکت کنندگان همایش و مشارکت فعال دانشگاه کردستان در این کنفرانس، ابراز امیدواری کردند که ضمن تداوم این همکاری ها در حوزه های آموزشی و پژوهشی، انشاالله دومین کنفرانس مشترک در دو حوزه فوق سال آینده به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار گردد.

منبع: دفتر روابط بین‌الملل و ارتباطات علمی دانشگاه کردستان

از ابتدا 9120494