جای خالی جهاددانشگاهی در دانشگاه کردستان ملموس است
سه‌شنبه، 9 مرداد 1397
جای خالی جهاددانشگاهی در دانشگاه کردستان ملموس است
رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه پژوهش‌های جهاددانشگاهی جنبه علمی و کاربردی دارد، گفت: جای خالی جهاددانشگاهی در دانشگاه کردستان ملموس است، بر این اساس باید بر گسترش تعاملات در سال‌های آتی همت گماشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان «فردین اخلاقیان‌طاب» ضمن گرامیداشت 38مین سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی، اظهار کرد: پس از انقلاب اسلامی ایران «جهاددانشگاهی» در کالبد نهادی آموزشی - پژوهشی تأسیس و خدمات علمی خاصی را به جامعه ارائه داد.
وی با اشاره به اینکه این نهاد در بدو تأسیس مکملی برای فعالیت دانشگاه‌ها بود، افزود: این نهاد علمی در راستای به‌کارگیری علم نقش تأثیرگذاری را در جامعه ایفا کرد و از آغاز خدمات مفید و مؤثر آن در دانشگاه‌ها نمایان بود.
رئیس دانشگاه کردستان با ذکر اینکه فعالیت‌های علمی جهاددانشگاهی همسو با ایفای نقش در کنار دانشگاه‌ها، موجب شد فعالیت‌های این نهاد در جامعه مؤثر و مفید جلوه دهد، تصریح کرد: خوشبختانه جهاددانشگاهی به خوبی توانسته است در زمینه آموزش‌های کاربردی، نیاز جامعه را تأمین کند.
وی در ادامه با اعلام اینکه این نهاد علمی در حال حاضر نیز خدمات و فعالیت پژوهشی خود را ادامه داده است، گفت: جهاددانشگاهی با تمرکز بر شاخه‌های پژوهشی نظیر پژوهشکده رویان، علاوه بر تقویت پژوهش در جهاددانشگاهی، بر نشان دادن اهمیت پژوهش به جامعه نیز تأثیرگذار بوده است.
اخلاقیان‌طاب توسعه مراکز پژوهشی و پژوهشکده‌ها در زمینه‌های مختلف را از ضروریات کنونی جهاددانشگاهی دانست و ادامه داد: جهاددانشگاهی به دلیل ملموس و غیرقابل انکار بودن خدمات علمی و پژوهشی‌اش در قبال جامعه، می‌تواند الگویی علمی برای بخش خصوصی باشد.
وی خاطرنشان کرد: در صورتیکه در سطح کلان و از طریق دولت و مجلس بستر و زمینه توسعه جهاددانشگاهی فراهم شود، این نهاد می‌تواند به عنوان موسسه‌ای مادر برای موسسات بخش خصوصی ایفای نقش کند.
رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه اقدامات و اهداف جهاددانشگاهی همواره همسو با سیاست و خط‌مش علمی نظام و انقلاب بوده است، گفت: این نهاد با این اقدامات در راستای آرمان‌های انقلاب گام برداشته و موجب اعتماد بیش از پیش به نظام و اهداف انقلاب شده است.
وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی کردستان نهادی نوپا و جوان است، عنوان کرد: خوشبختانه در طول فعالیت این نهاد در استان همواره شاهد دستاوردها و موفقیت‌هایی در زمینه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی هستیم.
اخلاقیان‌طاب گریزی به اقدامات اطلاع‌رسانی و تولید محتوای خبرگزاری ایسنا زد و خاطرنشان کرد: خبرگزاری ایسنا از جمله بخش‌های اثرگذار، موفق و شناخته شده جهاددانشگاهی است که همواره منبع اطلاعاتی موثق و معتبر کشور و هم‌چنین استان کردستان بوده که در بحث‌های مختلف به صورت متعادل و مناسب ورود پیدا کرده و رسالت اطلاع‌رسانی صحیح را به خوبی ایفا کرده است.
وی در پایان خواستار ایجاد تعامل و همکاری بیش از پیش با جهاددانشگاهی شد و گفت: جای خالی جهاددانشگاهی در دانشگاه کردستان ملموس است و دانشگاه به منظور ایفای نقش علمی مؤثر نسبت همکاری با این نهاد مشتاق و پیشگام است.

منبع: روابط عمومی