پذیرفته شدن 4 دانشجوی دانشگاه کردستان در طرح تبادل دانشجو با دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش
چهارشنبه، 3 مرداد 1397
فرزام خرواری، شیوا مربوتی، مهران محمدی و پریسا صالحی موفق به دریافت گرنت برای تحصیل کوتاه مدت در دانشگاه FH Joanneum اتریش شده‌اند.
در پاسخ به فراخوان گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کردستان در بهمن‌ماه 1396 مبنی بر طرح تبادل دانشجو با دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش، بیش از 90 دانشجوی کارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق وبسایت روابط بین‌الملل دانشگاه برای این طرح ثبت نام نمودند. پس از بررسی درخواست‌های ارایه شده در کمیته ارزیابی متشکل از مسئولین آموزشی دانشگاه، از حدود 20 دانشجوی منتخب دور اول مصاحبه بعمل آمد و در نهایت تعداد 8 دانشجو به دانشگاه اتریشی معرفی شدند. با توجه به اعلام دانشگاه اتریشی، دانشجویان زیر موفق به دریافت گرنت اتریشی ERNST MACH grant شده‌اند.
  • فرزام خرواری - کارشناسی ارشد مهندسی معماری
  • شیوا مربوتی- کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار (MBA)
  • مهران محمدی- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
  • پریسا صالحی- کارشناسی ارشد مهندسی عمران-سازه
بر اساس توافق‌نامه امضا شده، این دانشجویان یک ترم تحصیلی (پاییز 2018 یا بهار 2019) در دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش سپری خواهند کرد و تمامی هزینه‌های اقامت و تحصیل آنها از محل گرنت اتریشی پرداخت خواهد گردید.
روابط بین‌الملل دانشگاه این موفقیت را به این دانشجویان تبریک عرض می‌نماید. شایان ذکر است با توجه به توافقات انجام شده، طرح تبادل دانشجو با این دانشگاه اتریشی در سالهای آتی نیز ادامه خواهد یافت.

منبع: روابط بین‌الملل و ارتباطات علمی دانشگاه کردستان

از ابتدا 9120462