پیام تسلیت رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت حادثه جانکاه برخورد اتوبوس با یک دستگاه نفتکش و درگذشت تعدادی از همشهریان
چهارشنبه، 20 تیر 1397
هوالباقی
حادثه مولمه، جانگداز و جانفرسای از دست دادن تعدادی از همشهریان عزیز در اثر سانحه برخورد یکدستگاه اتوبوس با‌ تانکر نفتکش، موجی از غم و اندوه را بر جان و دل مستولی ساخت. جامعه دانشگاهی دانشگاه کردستان این مصیبت جانکاه که مرثیه حسرت بار را بر دیدگان خانواده‌های مصیبت زده رقم زده است صمیمانه به آنان تسلیت عرض می نماید. گرچه غم از دست دادن پاره جان زخمی عمیق و کاری بر پیکر روح و روان بازماندگان است اما در مقابل مشیت و اراده الهی جز تسلیم و ادب چاره‌ای نیست و بازماندگان این عزیزان به برکت تحمل این سختی جانکاه، خداوند سبحان به دل آنان صبر و عافیت را مرحمت عطا خواهد فرمود. اینجانب به نیابت از همه دانشگاهیان دانشگاه کردستان با قلبی آکنده از غم و اندوه این ضایعه اسفناک را از صمیم جان و دل به خانواده‌های داغدار تسلیت عرض نموده و از حی لایزال طلب صبر جمیل و اجر جزیل و بقای عمرو سلامت را برای بازماندگان خواهانیم.
 فردین اخلاقیان
رئیس دانشگاه کردستان