ارائه آموزش برخط دروس دانشگاه کردستان در ترم تابستان
سه‌شنبه، 5 تیر 1397
ارائه آموزش برخط دروس دانشگاه کردستان در ترم تابستان
مدیرمسئول آموزش الکترونیکی دانشگاه کردستان با بیان اینکه طی دو سال اخیر ترم تابستانی دانشگاه کردستان به‌صورت آموزش برخط (آنلاین) برگزار می‌شود، گفت: امسال نیز کلاس‌های ترم تابستانی دانشجویان مقطع کارشناسی این دانشگاه به صورت الکترونیکی و غیرحضوری برگزار می‌شود.
«پرهام مرادی» درگفت و گو با روابط عمومی دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه کلاس‌های ترم تابستانی دانشجویان دانشگاه کردستان به‌صورت آموزش از راه دور و مجازی برگزار می‌شود، اظهار کرد: کلیه کلاس‌ها به صورت آموزش برخط (آنلاین) به همراه محتوی الکترونیکی برگزار خواهد شد و دیگر نیازی به حضور فیزیکی دانشجو در کلاس‌ها نیست.
وی افزود: دانشجویانی که دروس مدنظر آنان در ترم تابستان ارائه شده باشد، می‌توانند واحدهای درسی خود را انتخاب کرده و در هر شهر و مکانی که باشند از طریق اینترنت و آنلاین در کلاس درس حضور پیدا کنند.
مدیر مسئول آموزش الکترونیکی دانشگاه کردستان با بیان اینکه ثبت‌نام دانشجویان برای ترم تابستان در پروسه زمانی 9 لغایت 13 تیرماه جاری، صورت می‌پذیرد، گفت: دانشجویان برای ثبت‌نام باید به صورت حضوری به واحد آموزش دانشگاه کردستان مراجعه کنند.
وی در خصوص نحوه ثبت‌نام دانشجویان مقطع کارشناسی سایر دانشگاه‌های استان در این طرح، گفت: این دانشجویان ترم تابستانه خود را می‌توانند به‌عنوان مهمان در دانشگاه کردستان به صورت غیرحضوری پاس کنند و اخذ واحدهای دانشجوی مهمان براساس معرفی‌نامه دانشگاه مبدأ امکان‌پذیر می‌شود.
مرادی با ذکر اینکه حداکثر واحد انتخابی مطابق آیین‌نامه آموزشی شش واحد می‌باشد، اظهار کرد: در ترم تابستانی دروس سه واحدی به صورت 9 ساعت در هفته و دروس دو واحدی به صورت شش ساعت در هفته خواهد بود.
وی با اعلام اینکه کلیه دانشجویان سراسر کشور می‌توانند متقاضی مهمان ترم تابستان باشند، خاطرنشان کرد: ترم تابستان حذف و اضافه، حذف اضطراری و مشروطی نخواهد داشت.
مدیر مسئول آموزش الکترونیکی دانشگاه کردستان یادآور شد: با توجه به اینکه کلاس‌ها به صورت اینترنتی برگزار می‌شود، دانشگاه از ارائه خوابگاه معذور است.
وی در پایان با اشاره به اینکه دروس ارائه شده شامل دروس تخصصی، عمومی و پایه است، تصریح کرد: متقاضیان برای اطلاع از نحوه ثبت نام، تقویم آموزشی، میزان شهریه و لیست کامل دروس ارائه شده و سایر اطلاعات به سایت دانشگاه کردستان مراجعه کنند.

منبع: روابط عمومی