برگزاری آزمون سامفا ویژه دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه کردستان
یکشنبه، 3 تیر 1397
برگزاری آزمون سامفا ویژه دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه کردستان
با درخواست مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان دانشگاه کردستان دومین آزمون سامفا «سنجش استاندارد مهارت‌های فارسی»  در روز پنج‌شنبه 31 اردیبهشت‌ماه در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه برگزار گردید.
این آزمون به همتِ وزارت علوم تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه کردستان و 6 دانشگاه و موسسه دیگر کشور (دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه بین‌المللی‌امام خمینی،  دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه بوعلی‌سینا و دانشگاه مازندران مؤسسه‌ی دهخدا) برگزار گردید. در این آزمون از بیست داوطلب در چهار بخش شنیداری، خوانداری، نوشتاری و گفتاری سنجش به عمل آمد.
روابط بین‌الملل و ارتباطات علمی و مرکز آموزش زبان‌فارسی به غیر فارسی‌زبانان دانشگاه، مراتب قدردانی خود را از همکاران محترم دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی و حراست دانشگاه به جهت مشارکت در برگزاری این آزمون اعلام می‌دارد.
دوره‌ی سوم آزمون سامفا، اوایل شهریور 1397 در مراکز منتخب آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان داخل و خارج کشور برگزار خواهد شد.

منبع: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان دانشگاه کردستان