رئیس دانشگاه کردستان: یکی از رویکردهای جدید دانشگاه کردستان «مدیریت سبز» است
سه‌شنبه، 22 خرداد 1397
رئیس دانشگاه کردستان: یکی از رویکردهای جدید دانشگاه کردستان «مدیریت سبز» است
رئیس دانشگاه کردستان یکی از رویکردهای جدید دانشگاه کردستان را بحث مدیریت سبز دانست و گفت: در این حوزه، توسعه فضای سبز، تصفیه آب و استفاده از انرژی‌های خورشیدی مطرح است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان فردین اخلاقیان‌طاب، در جلسه هم‌اندیشی اساتید دانشگاه کردستان که در راستای توسعه توان مدیریتی برگزار شد، اظهار کرد: در زمینه مدیریت دانشگاهی، از اصلی ترین مشکلات می تواند مدیریت غیرحرفه‌ای باشد زیرا اعضای هیات علمی  در درجه اول وظیفه معلمی دارند و اغلب برای مدتی بدون گذراندن دوره‌های مدیریتی وارد چرخه مدیریت شده و سپس از آن خارج می شوند. لذا می توان گفت که افراد با علم مدیریتی وارد چرخه مدیریت نمی‌شوند. سپس با خارج شدن فرد از چرخه مدیریتی از تجربه به دست آمده هم استفاده نمی‌شود.
رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به نوپا بودن دانشگاه کردستان بیان کرد: به دلیل اینکه دانشگاه کردستان، دانشگاهی جوان با 25 سال سن است، نباید انتظار داشت قوام و انسجامی که در دانشگاه‌های سطح یک دیده می‌شود در این دانشگاه نیز وجود داشته باشد، این امر بدان معناست که ما در ابتدای راه هستیم و برای رسیدن به اهداف باید تلاش کرد.
اخلاقیان طاب با بیان اینکه دانشگاه و اساتید دانشگاه کردستان جوان بوده و در عین تبحر از میانگین سنی پایینی برخوردارند، تصریح کرد: مهم‌ترین رویکردی که از سوی وزارت علوم و تحقیقات بر آن تأکید شده است «کیفیت‌گرایی» است، به طوری که بودجه دانشگاه نباید صرف ساخت و ساز و این‌گونه امور شود، بلکه آموزش و ارتقای سطح علمی از اهمیت بیشتری برخوردارند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها پیشروی هر جامعه‌ای هستند، گفت: اگر ما نتوانیم یک مشکل ساده را در دانشگاه حل کنیم، برای حل مشکلات در سطح کلان جامعه نیز نمی‌توانیم کاری را از پیش ببریم.
رئیس دانشگاه کردستان با ذکر اینکه یکی از مهم‌ترین سیاست‌های جدید وزارت علوم و تحقیقات بحث بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از دانشگاه‌ها تمرکز خود را بر این موضوع معطوف کرده‌اند که دانشگاه کردستان نیز از این موضوع مستثنی نیست.
وی دیگر رویکردهای جدید دانشگاه کردستان را بحث مدیریت سبز دانست و گفت: در این حوزه، توسعه فضای سبز، تصفیه آب و استفاده از انرژی‌های خورشیدی مطرح است.
اخلاقیان‌طاب افزود: امسال با تکیه بر بودجه تخصیصی توانستیم سیستم تصفیه فاضلاب در دانشگاه را راه‌اندازی کنیم.
رئیس دانشگاه کردستان در پایان با مهم دانستن توسعه ارتباط با سایر دانشگاه‌ها، یادآور شد: توسعه ارتباطات با دانشگاه‌های خارجی از دیگر برنامه‌های مطرح دانشگاه کردستان است که می‌طلبد ابتدا زمینه ارتباط با دانشگاه‌های داخلی را فراهم ساخت تا بتوان در سطح بین‌المللی توفیقات خوب و مثبتی را کسب کرد.

منبع: روابط عمومی