بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان
جمعه، 18 خرداد 1397
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان
بسمه تعالی
الَّذینَ آمَنوا یُقاتِلونَ فی سَبیلِ اللَّهِ ۖ وَالَّذینَ کَفَروا یُقاتِلونَ فی سَبیلِ الطّاغوتِ فَقاتِلوا أَولِیاءَ الشَّیطانِ ۖ إِنَّ کَیدَ الشَّیطانِ کانَ ضَعیفًا ( سوره مبارکه النساء آیه 76)

کسانی که ایمان دارند، در راه خدا پیکار می‌کنند؛ و آنها که کافرند، در راه طاغوت [= بت و افراد طغیانگر]. پس شما با یاران شیطان، پیکار کنید! (و از آنها نهراسید!) زیرا که نقشه شیطان، (همانند قدرتش) ضعیف است.

اکنون که قریب به چهار دهه از عمر پر برکت انقلاب اسلامی می‌گذرد ملت شریف ایران در صحنه‌ها و عرصه‌های مختلف از جمله راهپیمایی رمضانی و با شکوه روز قدس ثابت کرده اند علی رغم وجود برخی معضلات و دست‌اندازهای مسیر، همچون کوه بر آرمان‌های انقلاب اسلامی که همان آرمان های امام راحل و رهبرمعظم انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه‌ای« مدظله العالی» است استوار مانده‌اند،

مسئله فلسطین و مبارزه با رژیم صهیونیستی که از همان روزهای اول شکل‌ گیری نهضت مورد توجه ویژه آن امام همام بود با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و با قرار گرفتن در فهرست مسائل اصلی جهان اسلام، بار دیگر جوانه امید را در دل‌های مستضعفین جهان به ویژه مردم مظلوم فلسطین برای نابودی رژیم غاصب و مظلوم‌کش اسرائیل و غدۀ سرطانی جهان اسلام شکوفا کرد؛ امروز نیز ما نسل چهارمی‌های انقلاب معتقدیم که تنها راه پیروزی در این نبرد آخرالزمانی، ایستادگی در مقابل ظلم تا نابودی کامل این جرثومه فساد است و تجربۀ این روزها مهر تایید دیگری بر این عقیده است.
لازم است مدعیان دروغین حقوق بشر و در راس آن‌ها آمریکای جنایتکار و ایادی غربی‌اش بدانند که اگر روزی با تولید داعش با هدف تامین امنیت رژیم غاصب صهیونیستی و مشغول به خودساختن جهان اسلام، مردم بی‌گناه سوریه و عراق و بی گناهان بسیاری را در جهان به خاک و خون کشیدند امروز به اذن ا... نیروهای جهبه مقاومت بیخ گوش این رژیم کودک کش دست بر ماشه ایستاده‌اند و انتقال لانه جاسوسی‌ آمریکا به قدس شریف و شفاف شدن روزافزون چهرۀ واقعی شیطان اکبر، بیش از پیش عزم و اراده مسلمانان جهان را در جهت نابودی این منبع فساد تقویت کرده است،
اکنون نیز در این شرایط ایجاد شده در منطقه‌ که مسبب اصلی آن استکبار جهانی و در راس آن آمریکای جانی و خائن می‌باشد، ما تقویت همه جانبه جهبه مقاومت و افزایش روز افزون توان دفاعی خود را جهت مقابله و دفاع در برابر دشمنان قسم خورده خود ضروری می‌دانیم و با پیش رو قرار دادن این حقیقت که « قضیه‌ی فلسطین کلید رمزآلود گشوده شدن درهای فرج به روی امت اسلامی است » معتقدیم که کرانه باختری هم باید همانند نوار غزه مسلح شود و لازم می‌دانیم که با در اختیار قرار دادن فناوری‌های حوزۀ دفاعی نظیر موشک و ... به تقویت هرچه بیش‌تر جهبه مقاومت اسلامی و مردم فلسطین در مقابل دشمنان مددرسانی کنیم.
به مستضعفان جهان این نوید پر امید را می‌دهیم که به یاری خداوند در آینده‌ای نه چندان دور فلسطین نیز همانند خرمشهر و سوریه و عراق آزاد خواهد شد و یکی از منابع اصلی شر و فساد جهان نابود خواهد گشت و فصل جدیدی در معادلات جهانی رقم خواهد خورد.

وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ
ﻭ ﻫﻤﺎﻧﺎ ﻣﺎ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺗﻮﺭﺍﺕ ﺩﺭ ﺯﺑﻮﺭ ﻧﻮﺷﺘﻴﻢ ﻛﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﺭﺍ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﻣﺎ ﺑﻪ ﻣﻴﺮﺍﺙ ﻣﻰ  ﺑﺮﻧﺪ .(سوره مبارکه الأنبیاء آیه 105)

والسلام

منبع: بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان