طی سال جاری: ساخت سه واحد خوابگاه جدید در دانشگاه کردستان
چهارشنبه، 2 خرداد 1397
طی سال جاری: ساخت سه واحد خوابگاه جدید در دانشگاه کردستان
معاون دانشجویی دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه سال گذشته 16 باب خوابگاه دولتی دانشگاه کردستان تعمیر و بازسازی شد، گفت: سه واحد خوابگاه جدید در دست ساخت است که یک واحد آن به پسران و دو خوابگاه دیگر برای دختران تعبیه می‌شود.
عثمان عزیزی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه کردستان با بیان اینکه در حال حاضر تمامی دانشجویان دختر و پسر غیرکردستانی که در دانشگاه کردستان قبول و پذیرش شده‌اند، در 16 خوابگاه دولتی دانشگاه اسکان داده شده‌اند، اظهار کرد: تعداد یازده خوابگاه غیردولتی برای اسکان دانشجویان دانشگاه کردستان تجهیز شده که طی سال جاری 8 واحد خوابگاه خودگردان غیردولتی دیگر نیز به این تعداد افزوده می‌شود.
وی افزود: تعداد دو هزار و 331 نفر دانشجوی دختر و یک‌هزار و 763 دانشجوی پسر در خوابگاه‌های خودگردان دانشگاه کردستان ساکن هستند.
معاون دانشجویی دانشگاه کردستان با اعلام اینکه تعداد پنج خوابگاه دخترانه و سه خوابگاه پسرانه در مجموعه دانشگاه قرار دارد، گفت: سه واحد خوابگاه جدید در دست ساخت است که از این تعداد، یک واحد برای پسران و دو خوابگاه دیگر برای دختران پیش بینی شده که تلاش می شود تاپایان امسال به بهره‌برداری برسد.
وی در خصوص اسکان 160 دانشجوی غیرایرانی دانشگاه کردستان در خوابگاه گفت: دانشجویان پسر در یک خوابگاه اختصاصی اسکان داده شده اند و دانشجویان دختر نیز در خوابگاه داخلی دانشگاه مستقر هستند.

منبع: روابط عمومی