وصول 60 مقاله به نهمین همایش ملی یافته‌های پژوهشی کشاورزی با محوریت توت‌فرنگی دانشگاه کردستان
چهارشنبه، 19 اردیبهشت 1397
دبیر علمی همایش ملی یافته‌های پژوهشی کشاورزی با محوریت توت‌فرنگی گفت: پس از اعلام فراخوان «نهمین همایش ملی یافته‌های پژوهشی کشاورزی با محوریت توت‌فرنگی» دانشگاه کردستان 60 مقاله علمی به دبیرخانه این همایش واصل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، ناصر قادری امروز در «نهمین همایش ملی یافته های پژوهشی کشاورزی با محوریت توت فرنگی» که در دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: با تلاش دانشگاه کردستان، تا کنون هشت همایش ملی یافته‌های پژوهشی در حوزه کشاورزی در این دانشگاه برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین تولید توت‌فرنگی در استان مربوط به شهرستان‌های سنندج، مریوان و کامیاران است، گفت: از جمله چالش‌های پیش‌رو در تولید توت‌فرنگی، محدودیت فصلی این محصول است که با برگزاری این همایش و برپایی نشست‌های تخصصی با حضور مهندسین و صاحبنظران در تلاش برای کشف راه‌های جدید در این حوزه هستیم.
دبیرعلمی نهمین همایش ملی یافته‌های پژوهشی کشاورزی با محوریت توت‌فرنگی با اعلام اینکه کردستان قطب تولیدکننده توت فرنگی کشور است، گفت: خوشبختانه در حوزه پژوهش و به‌زراعی این محصول نیز استان کردستان پیشرو است.
وی با اشاره به اینکه پس از اعلام فراخوان نهمین همایش ملی یافته‌های پژوهشی کشاورزی با محوریت توت‌فرنگی دانشگاه کردستان، 60 مقاله علمی به دبیرخانه این همایش واصل شد، تصریح کرد: از این تعداد 52 مقاله به بخش پایانی راه یافت.
قادری در خصوص روزشمار برگزاری همایش گفت: در طی دو روز برگزاری همایش 16 مقاله به صورت سخنرانی و 36 مقاله در قالب پوستر ارائه خواهد شد.

منبع: روابط عمومی