خرید کتاب از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
سه‌شنبه، 21 فروردین 1397
خرید کتاب از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
ضمن تشکر و قدردانی فراوان از تمامی دانشگاهیان دانشگاه کردستان، به پاس همکاری در گردآوری و مجموعه‌گستری منابع اطلاعات علمی مورد نیاز کتابخانه‌های دانشگاه (کتابخانه مرکزی، کتابخانه ماموستا هه‌ژار و پژوهشکده کردستان‌شناسی)، به استحضار می‌رساند، باتوجه به برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (12 تا 22 اردیبهشت 1397)؛ لطفاً کتاب‌های مورد نیاز خود به زبان‌های مختلف را از طریق سایت نمایشگاه کتاب جستجو و در فرم درخواست‌ها (برای دریافت اینجا کلیک کنید)، تکمیل نموده و تا پایان وقت اداری روز 1 اردیبهشت 97 تمامی درخواست‌های هر گروه را از طریق مدیر گروه طی یک نامه به آدرس ایمیل کتابخانه مرکزی (library@uok.ac.ir) ارسال فرمایید. لازم به یادآوری است که لیست کتب درخواستی مربوط به دانشکده علوم انسانی و دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی را به ایمیل k.mahamadkhani@uok.ac.ir برای آقای محمدخانی و لیست کتب کردی را به ایمیل h.seyedi@uok.ac.ir برای خانم سیدی ارسال فرمایید.

آدرس سایت نمایشگاه کتاب:        https://www.tibf.ir/fa/book

منبع: کتابخانه مرکزی