عیدی ویژه وزیر علوم به دانشجویان مناطق زلزله‌زده
دوشنبه، 28 اسفند 1396
عیدی ویژه وزیر علوم به دانشجویان مناطق زلزله‌زده
عثمان عزیزی، معاون دانشجویی دانشگاه کردستان و دبیر منطقه 5 دانشجویی کشور به عنوان مسئول ارائه عیدی ویژه وزیر علوم به دانشجویان مناطق زلزله زده معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، با پیشنهاد صندوق رفاه دانشجویان و موافقت مقام عالی وزارت، دانشجویان مناطق زلزله‌زده که خود یا خانواده آنها دچار خسارت‌های ناشی از زلزله شده‌اند از عیدی ویژه وزیر محترم علوم برخوردار می‌شوند.
بر اساس این تصمیم، به دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی (خوابگاه) این مناطق، اجاره بهای یک سال تحصیلی (دو ترم سال جاری) آنان به عنوان عیدی وزیر اختصاص می‌یابد که با توجه به متفاوت بودن اجاره‌بهای سراهای دانشجویی متناسب با رتبه‌بندی 5 گانه، این مبلغ بین 400 تا 500 هزار تومان است.
 آن دسته از دانشجویانی که از سراهای دانشجویی استفاده نمی‌کنند یا اجاره‌بهای خود را پرداخت کرده‌اند صندوق رفاه دانشجویان این مبلغ را به حساب آنان واریز خواهد کرد.
عثمان عزیزی، معاون دانشجویی دانشگاه کردستان و دبیر منطقه 5 دانشجویی کشور به عنوان مسئول بررسی و ارزیابی موضوع با ارائه مستندات حدود 400 نفر از دانشجویان واجد شرایط را به صندوق معرفی کرد.
گفتنی است؛ عیدی دانشجویان قبل از پایان سال واریز خواهد شد.

منبع: روابط عمومی

سال جاری 1420917