منتخبین گرنت چرخشی (Student Mobility) دانشگاه خاین اسپانیا و استفاده از اسکولارشیپ یک ساله برنامه اروپایی +Erasmus معرفی شدند
سه‌شنبه، 22 اسفند 1396
مظهر زند سلیمی، بهناز نورمحمدی، شادی رحیمی و محمدجواد عبدالملکی جهت بهره مندی از گرنت چرخشی (Student Mobility) دانشگاه خاین اسپانیا و استفاده از اسکولارشیپ یک ساله برنامه اروپایی +Erasmus از سوی کمیته ارزیابی انتخاب شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، پس از اعلام گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کردستان مبنی بر دریافت 4 گرنت چرخشی (Student Mobility) از دانشجویان کارشناسی یا کارشناسی ارشد واجد شرایط ثبت نام اولیه صورت گرفت.
دانشجویان مقطع کارشناسی با حداقل 70 واحد درسی گذرانده و حداقل معدل 15 و دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی مهرماه 1396 با حداقل معدل 16 و مسلط به زبان انگلیسی واجد شرایط أخذ این گرنت بودند و ضمناً دانشجویان متقاضی بایستی تا مهرماه 1398 سنوات تحصیلی مجاز در دانشگاه کردستان داشته باشند.
پس از بررسی درخواست‌های ارایه شده در کمیته ارزیابی، از دانشجویان واجد شرایط مصاحبه حضوری به زبان انگلیسی به عمل آمد و در نهایت مظهر زندسلیمی(دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر)، بهناز نورمحمدی (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع)، شادی رحیمی (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر) و محمدجواد عبدالملکی (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق-مخابرات) برای معرفی به دانشگاه خاین اسپانیا و استفاده از اسکولارشیپ یک ساله برنامه اروپایی +Erasmus انتخاب شدند.
همچنین مائده نوبری (دانشجوی کارشناسی مهندسی برق) و پویا فرهادی (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق- مخابرات) نیز به ترتیب به عنوان دانشجویان رزرو در نظر گرفته شدند.
گفتنی است، این گرنت به چهار دانشجوی کارشناسی یا کارشناسی ارشد در رشته‌های مهندسی صنایع، مهندسی برق- مخابرات و مهندسی کامپیوتر اعطا می‌گردد. این رشته‌ها از میان کل رشته‌های تحصیلی دانشگاه کردستان و توسط دانشگاه اسپانیایی انتخاب شده‌اند. شروع این برنامه از سپتامبر 2018 (مهرماه 1397) و برای یک سال تحصیلی می‌باشد.  مبلغ گرنت برای دانشجو 800 یورو در ماه، به علاوه 820 یورو برای هزینه-های رفت و برگشت می‌باشد.
دانشجویان منتخب بایستی در اسرع وقت اسکن گذرنامه خود را به ایمیل روابط بین الملل دانشگاه کردستان در آدرس international@uok.ac.ir ارسال نمایند. روابط بین الملل دانشگاه کردستان این موفقیت را به دانشجویان منتخب تبریک عرض می نماید.

منبع: روابط عمومی