شرکت دانشگاه کردستان در سومین کنفرانس حوادث و آسیب‌پذیری‌های امنیت فضای تبادل اطلاعات کشور
یکشنبه، 20 اسفند 1396
مرکز آپا دانشگاه کردستان با ارائه دو مقاله و یک کارگاه آموزشی در سومین کنفرانس حوادث و آسیب‌پذیری‌های امنیت فضای تبادل اطلاعات کشور حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، معاونت امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران با همکاری مراکز تخصصی آپا، سومین کنفرانس حوادث و آسیب‌پذیری‌های امنیت فضای تبادل اطلاعات (آپا3) را با هدف هم‌افزایی علمی و فناورانه محققان و فعالان حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار کردند.
این کنفرانس با مشارکت فعال محققان، دانشگاهیان، متخصصان امنیت و همچنین آزمایشگاه‌ها و مراکز آپا سراسر کشور برگزار شد.
مرکز آپا دانشگاه کردستان با مقالات «تشخیص حملات تزریق SQL با استفاده از خوشه‌بندی فازی» و «شناسایی بدافزار فراریخت مبتنی بر نرخ تکرار کدهای عملیاتی و ثبات‌ها با استفاده از روش‌های همبستگی و فاصله» و کارگاه آموزشی «بررسی حملات PowerShell و شیوه مقابله با آن» در این کنفرانس شرکت داشت.

منبع: روابط عمومی