سی ‌و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی در دانشگاه کردستان برگزار شد
یکشنبه، 20 اسفند 1396
سی ‌و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی در دانشگاه کردستان برگزار شد
معاون مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان گفت: سی ‌و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی با معرفی آثار برتر در دانشگاه کردستان برگزار شد.
شریف ترکاشوند در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، از جمله برنامه‌های دیرپایی است که در حوزه ترویج آموزه‌های دینی و قرآنی است، اظهار کرد: این جشنواره در دانشگاه‌ها به منظور فراهم آوردن زمینه‌های انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسان‌ساز الهی و مفاهیم تعالی‌بخش آن برگزار می‌شود.
وی افزود: بر این اساس نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن کریم در محیط دانشگاهی همواره مورد اهتمام مسئولین دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوده است.
معاون مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان با اعلام اینکه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان از این توانایی برخوردار است که در دو عرصه به تقویت جایگاه قرآن در سطوح مختلف دانشگاه بپردازند، گفت: عرصه اول شامل معارف و مفاهیم قرآنی است که در بخش‌های پژوهشی، معارفی و فناوری بوده و عرصه دوم هنرهای قرآنی که در حوزه آوایی، هنری و ادبی برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه سی و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در مرحله دانشگاهی امسال در بهمن ماه فراخوان ثبت‌نام آن آغاز و در اسفند ماه آزمون بخش‌های مختلف برگزار گردید، تصریح کرد: مرحله منطقه‌ای اردیبهشت ماه سال آتی و مرحله سراسری و ملی آن نیز در تابستان و پاییز سال 97 برگزار خواهد شد.
ترکاشوند در ادامه سی و سومین دوره جشنواره قران و عترت دانشجویی را شامل شش بخش پژوهشی، فناوری، آوایی، معارفی، هنری و ادبی در 33 رشته دانست و اظهار کرد: در این دوره تعداد 131 نفر از دانشجویان در رشته‌های مختلف ثبت نام کردند.
وی با اشاره به اینکه آزمون بخش کتبی معارف همزمان با سراسر کشور در روز دوشنبه 7 اسفند برگزار شد، افزود: آزمون بخش شفاهی  نیز برای خواهران در روز یکشنبه 13 اسفند و برادران 14 اسفند ماه برگزار گردید.
معاون مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان با ذکر اینکه در داوری آثار رشته‌‎های بخش‌های هنری و ادبی و پژوهشی و فناوری از اساتید دانشگاه بهره گرفته شد، گفت: هیأت داوران در مجموع تعداد 41 نفر از دانشجویان را به عنوان برگزیده و شایسته مقام‌های اول تا سوم معرفی کردند.
وی در پایان با اعلام اینکه از تعداد 31 نفر از شرکت‌کنندگان در جشنواره هم که حانز حداقل امتیاز شدند با اهداء هدیه صنایع دستی استان تقدیر به عمل آمد، یادآور شد: در مجموع سعی بر آن بوده که از تمامی دانشجویان که حائز حداقل امتیاز شدند، نیز تقدیر شود.
گفتنی است در پایان این مراسم از سه تن از خادمین قرآنی در دانشگاه کردستان و دو خواهر دانشجوی نابینا حافظ کل قرآن که در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند نیز تجلیل به عمل آمد.

منبع: روابط عمومی