تجلیل از پروفسور ارسلان شادمان به عنوان یکی از گنجینه های علمی و فرهنگی کردستان
یکشنبه، 20 اسفند 1396
تجلیل از پروفسور ارسلان شادمان به عنوان یکی از گنجینه های علمی و فرهنگی کردستان
طی مراسمی: از پروفسور ارسلان شادمان به عنوان یکی از شخصیت‌های علمی و فرهنگی کردستان تجلیل به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در دیدار رئیس جهادانشگاهی کردستان و هیأت همراه با پروفسور ارسلان شادمان، از وی به عنوان یکی از ارزشمندترین گنجینه‌های علمی و فرهنگی کردستان تجلیل شد.
در این دیدار چیا سهراب‌نژاد، با اشاره به اینکه یکی از رسالت‌های جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی و فرهنگی تجلیل از اساتید و مفاخر برجسته استان و معرفی آنان به نسل جوان و جامعه است، اظهار کرد: مفاخر و اساتید علمی و فرهنگی کردستان گنجینه‌ای از تجارب و علم هستند که باید به نسل جوان به ویژه دانشجویان، معرفی شوند.
وی افزود: حضور اساتیدی همچون پروفسور ارسلان شادمان در عرصه‌های علمی باید تداوم و ماندگاری بیشتری داشته باشد تا بتوان تجارب آنان را به نسل‌های بعدی منتقل کرد.
گفتنی است، دکتر ارسلان شادمان درسال 1317 در شهر سنندج دیده به جهان گشود. درسال1337 در دبیرستان هدایت دیپلم ریاضی را کسب نمود سپس در دانش‌سرای عالی لیسانس ریاضی گرفت. پس از پذیرش از دانشگاه علوم پاریس (سوربن) به فرانسه عزیمت کرد و در محضر ریاضی‌دانان بزرگ موفّق به کسب دکترای ریاضی محض شد. وی به مدّت سه سال در دانشکده ی علوم دانشگاه پیکارد در فرانسه ریاضی را تدریس نمود. سال 1350 به ایران مراجعت کرد و استادیار دانشگاه تهران گردید و هم اکنون با مرتبه‌ی استادی در دانشگاه‌های تهران و کردستان مشغول به خدمت است. از دیگر فعالیت‌های ایشان درسال‌های 1360 تا64  همکاری در نوشتن کتاب‌های ریاضی با آموزش و پرورش است. از مهم‌ترین آثار ایشان می‌توان به ترجمه ی کتاب «حساب دیفرانسیل» هانری کارتان، ترجمه‌ی کتاب «صورت دیفرانسیل» کارتان، ترجمه کتاب «توپولوژی کلدوس بنیک»، جبر خطی مقدماتی، دانشکاه ابوریحان و ترجمه کتاب «انفجار ریاضیات» اشاره کرد.

منبع: روابط عمومی