مراسم تجلیل از دانشجویان برتر آموزشی، فرهنگی، برتر المپیاد و مسابقات و نخبگان در دانشکده مهندسی
یکشنبه، 13 اسفند 1396
در این مراسم ریاست محترم دانشکده مهندسی، جناب آقای دکتر فاروقی ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان و دانشجویان و کارکنان و علی الخصوص مهمان ویژه مراسم جناب آقای دکتر رحمت الله صادقی (عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه و رئیس بنیاد ملی نخبگان)، آمارهایی در زمینه های مختلف ارائه نمودند، و همچنین سخنانی را در زمینه ضرورت حضور در المپیادهای دانشجویی و استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان ایراد فرمودند.

دکتر فاروقی
سپس معاونت محترم آموزشی دانشکده، جناب آقای دکتر خامفروش نیز نحوه انتخاب نفرات برتر را تشریح نمودند.
دکتر خامفروش
سپس جناب آقای دکتر صادقی ریاست محترم بنیاد ملی نخبگان، با حضور در جمع دانشجویان برتر و نخبه دانشکده مهندسی، توضیحاتی را در مورد بنیاد نخبگان و شرایط عضویت و مزایای آن ایراد فرمودند.
دکتر صادقی
در انتهای مراسم از کلیه دانشجویان برتر آموزشی، برتر فرهنگی، نفرات برگزیده تیم رباتیک در مسابقات لیگ رباتیک شیراز و نخبگان دانشکده با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.