اطلاعیه در خصوص لغو تعهد خدمت آموزش رایگان و دریافت دانشنامه (اصل مدرک) یا دریافت پرونده‌ی تحصیلی
شنبه، 12 اسفند 1396
قابل توجه دانش آموختگان و دانشجویان انصرافی و اخراجی متقاضی لغو تعهد آموزش رایگان
به اطلاع تمامی دانش آموختگان و دانشجویان انصرافی و اخراجی بهره مند از آموزش رایگان می‌رساند که برای انجام فرآیند لغو تعهد خدمت آموزش رایگان و دریافت دانشنامه (اصل مدرک) یا دریافت پرونده‌ی تحصیلی، از ابتدای اسفند 96 به بعد می‌باید از طریق سامانه‌ی جامع امور دانشجویان (سجاد) به آدرس «https://portal.saorg.ir» ثبت نام و مدارک و مستندات لازم را بارگذاری نمایند. (دریافت فایل راهنمای سامانه)
در ضمن متذکر می‌گردد که برای صدور دانشنامه، حتماً لازم است که اصل مدارک (اصل گواهی موقت دانش آموختگی، دو قطعه عکس 3*4 جدید، تعیین وضعیت نظام وظیفه، تسویه حساب صندوق رفاه و اصل مدارک ارائه شده در سامانه) به اداره‌ی امور آموزشی دانشگاه ارسال شود.

منبع: اداره‌ی امور آموزشی دانشگاه کردستان