آغاز ثبت‌نام سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی در دانشگاه کردستان
دوشنبه، 25 دی 1396
آغاز ثبت‌نام سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی در دانشگاه کردستان
ثبت‌نام مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه کردستان در شش بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان؛ سی‌وسومین جشنواره قرآن و عترت هر ساله در سه مرحله دانشگاهی، منطقه‌ای و سراسری بین دانشجویان دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سراسر کشور برگزار می‌شود.
این جشنواره شامل بخش‌های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری است که در مجموع شش بخش و 35 رشته است.
بخش آوایی این دوره از مسابقات در رشته‌های قرائت به روش تحقیق، قرآئت به روش ترتیل، حفظ 5 جزء، حفظ 10جزء، حفظ 20 جزء، حفظ کل، دعا و مناجات خوانی، اذان و تواشیح برگزار می شود.
رشته های بخش معارفی شامل مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با سیره معصومین(علیهم السلام)، مفاهیم صحیفه سجادیه، احکام، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با احادیث اهل بیت(علیهم السلام)، احکام و پرسمان معارفی است.
در بخش پژوهشی شرکت‌کنندگان در رشته‌های مقاله‌نویسی، بررسی و نقد کتاب و تلخیص کتاب و در بخش ادبی نیز در رشته‌های شعر، داستان‌نویسی، فیلم‌نامه و نمایشنامه‌نویسی با هم به رقابت می‌پردازند.
یادآور می‌شود؛ تولید نرم‌افزار و وبلاگ نویسی از رشته‌های بخش فناوری و خوشنویسی، نقاشی، نماهنگ، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق و منبت، پویا نمایی، طراحی پوستر و تصویرگری و قصص قرآنی از رشته های بخش هنری این دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشجویان است.
گفتنی است، علاقمندان جهت شرکت و ثبت‌نام در این جشنواره به معاونت فرهنگی دانشگاه کردستان مراجعه نمایند.

منبع: روابط عمومی