بلندقامتان بسکتبالیست دانشگاه کردستان بر سکوی قهرمانی ایستادند
چهارشنبه، 24 آبان 1396
بلندقامتان بسکتبالیست دانشگاه کردستان بر سکوی قهرمانی ایستادند
مسابقات بسکتبال دانشگاهی منطقه 5 با قهرمانی دانشگاه کردستان به اتمام رسید و این تیم به المپیاد دانشجویان سراسر کشور راه یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، تیم بسکتبال پسران دانشگاه کردستان در مصاف با تیم‌های دانشگاه رازی کرمانشاه، دانشگاه کرمانشاه و دانشگاه لرستان موفق به کسب مقام نخست شد.
مسابقات قهرمانی بسکتبال دانشجویان پسر منطقه5 کشور به مدت سه روز از تاریخ 20 لغایت 22 آبان و با حضور 4 تیم دانشگاهی به نمایندگی از دانشگاه کردستان، دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دانشگاه رازی کرمانشاه و دانشگاه لرستان و با میزبانی دانشگاه کردستان در سالن ورزشی شماره 2 دانشگاه کردستان برگزار شد.
گفتنی است؛ در این مسابقات اسطوره‌ی بسکتبال کردستان «عارف مردوخی» بازیکن و مربی اسبق کردستانی هدایت بلندقامتان دانشگاه کردستان را بر عهده داشت، هم‌چنین کمک مربی این تیم را «صبا مردوخی» عهده‌دار بودند. سرپرستی تیم نیز بر عهده آقای حمید شکرنژاد بود.

منبع: روابط عمومی