پایان دوره آموزشی گویندگی
دوشنبه، 5 خرداد 1393
پایان دوره آموزشی گویندگی

آزمون پایانی دوره گویندگی فارسی در تالار فردوسی دانشگاه کردستان برگزار شـد. این دوره با شرکت 50  نفر هـنرجو برگزار گردید . هدف معاونت فـرهنگی و اجـتماعی دانشگاه کردستان از برگزاری این دوره، اسـتعدادیابی و پرورش نیروی جوان و پویا برای گویندگی و مجری­گری بوده است . آریا طاهری، مدرس این دوره درمورد کیفیت برگزاری این دوره گفت :

((در طول این دوره کوشیدم تا نـحوه درست سخن گفتن، مـجری گری، فن بیان و برخی نـکات کلیدی در گویندگی مانند چگونگی تنفس و خواندن متناسب هر متن با موضوع و کاربرد آن و ایجاد احـساس در کلام را آمـوزش دهم. البته این دوره مـقدماتی بود و امیـدوارم بتوانیم دوره تـخصصی نـیز برای این افـراد برگزار کنیم.))

به هنرجویان شرکت کننده در این دوره در چهار سطح خیلی خوب، خوب، متوسط و ضعیف،گواهی شرکت در دوره گویندگی فارسی اعطا خواهد شد.

ماه جاری 19858
سال جاری 1194969