دسترسی سریع

گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی

  
 
 
 گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی

رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی با هدف ارزش بخشیدن به فرآورده­های اولیه غذایی با منشأ کشاورزی، دامی و شیلات بنا نهاده شده است. بر مبنای سرفصل آموزشی وزارت متبوعه، در رشته مذکور دانشجویان با مباحثی همچون خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی مواد غذایی، فرآیندهای مختلف نگهداری و تبدیل و تکنولوژی­های تولید، استفاده بهینه از مواد اولیه کشاورزی و دامی و کاهش یا تبدیل ضایعات محصولات کشاورزی، خواص کاربردی ترکیبات مورد استفاده در صنایع غذایی و بسته بندی محصولات غذایی آشنا شده وتحت آموزش­های لازم جهت آماده­سازی و تربیت نیروی متخصص چه به لحاظ علمی و چه مهارت­های عملی برای فرصت­های شغلی که در کشور و علی الخصوص استان کردستان وجود دارند، قرار می گیرند.

دانشگاه کردستان از سال 1394 از طریق کنکور سراسری شروع به جذب دانشجویان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در مقطع کارشناسی با هدف توسعه دانشکده کشاورزی و ترتیب نیروی ماهر بومی کرده است.

مقاطع تحصیلی:

کارشناسی؛ رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی

فرصت­های شغلی فارغ‌التحصیلان رشته صنایع غذایی:

مدیر واحدهای صنعتی مواد غذایی

مسئول فنی واحدهای صنایع غذایی

مدیر کنترل کیفیت واحدهای صنایع غذایی

کارشناس و مسئول واحد تحقیقات و توسعه

کارشناس اداره استاندارد

کارشناس اداره نظارت و ارزیابی معاونت غذا و دارو

 


تعداد واحدهای که در طول دوران کارشناسی باید بگذرانند:

دروس

تعداد واحد

عمومی

22

علوم پایه

32

تخصصی

77

تخصصی - انتخابی

9

جمع

140

مدیر گروه:
هیمن نوربخش
هیمن نوربخش مدیر گروه مهندسی صنایع غذایی
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی استادیار
h[dot]nourbakhsh[at]uok.ac.ir
- -